TEFAL Grătar electric OptiGrill+ Snacking & Baking GC714834

Grătar electric OptiGrill+ Snacking & Baking GC714834 Grătar electric inovativ cu 6 programe automate

Descoperă OptiGrill+ Snacking & Baking, grătarul electric inovativ ce include și un accesoriu pentru gustări și coacere, pentru a obține nenumărate preparate delicioase gătite prin coacere, încălzire/reîncălzire.

 • Dispunând de un senzor automat pentru gătit, timpul de preparare şi temperatura sunt reglate automat în funcţie de grosimea și de numărul de porţii aşezate pe suprafaţa de gătit.
 • Indicatorul luminos al grătarului permite monitorizarea precisă a procesului de gătit: mov pentru preîncălzire, albastru, apoi verde, la începutul gătitului, galben, atunci când alimentul este puţin preparat (în sânge), portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine făcut.
 • Cele 6 programe automate de gătit (burger, pui, sandwich, cârnaţi, carne roșie, pește) și programul pentru alimente congelate asigură rezultate perfecte de fiecare dată.
 • Modul manual suplimentar cu 4 niveluri reglabile de temperatură îţi permite să găteşti orice și este perfect adaptat pentru fructe și legume, pentru a le prepara exact așa cum îţi doreşti.

Referinţă: GC714834

Senzor automat pentru gătit şi indicator pentru nivelul de gătire, pentru preparate perfecte la grătar!

Descoperă grătarul electric OptiGrill+ Snacking & Baking, cea mai recentă inovaţie Tefal cu un mod manual care dispune de 4 niveluri de temperaturi, pentru opţiuni nelimitate de gătire.

 • Pentru şi mai multe posibilităţi, accesoriul pentru gustări și coacere inclus, îţi permite să coci, să încălzeşti/reîncălzeşti şi să rumeneşti mâncare, datorită modului manual cu cele 4 setări de temperatură.
 • Acesta mai dispune de mânere termo-rezistente pentru o utilizare mai confortabilă şi este compatibil cu maşina de spălat vase.
 • Datorită senzorului automat pentru gătit, grătarul electric OptiGrill+ Snacking & Baking detectează imediat numărul de porţii de pe suprafața de gătit și grosimea lor, reglând automat temperatura și durata de preparare pentru rezultate perfecte de fiecare dată.
 • În același timp, indicatorul luminos permite monitorizarea precisă a procesului de gătit: mov pentru preîncălzire, albastru, apoi verde la începutul gătitului, galben, atunci când alimentul este puţin preparat (în sânge), portocaliu pentru mediu și roșu pentru bine făcut.
 • Perfect adaptabil la gusturile tuturor, poţi întrerupe prepararea unei porţii prin simpla ridicare a capacului, lăsând apoi celelalte porţii să îşi continue procesul de gătire.
 • Cele 6 programe automate de gătit (burger, pui, sandwich, cârnaţi, carne roșie, pește) și programul pentru alimente congelate asigură rezultate perfecte de fiecare dată.
 • Produsul vine la pachet cu placi antiaderente din aluminiu turnat, 600 cm2 suprafaţă de gătit (2-4 persoane) și o tavă mare pentru colectarea sucului eliminat în urma gătirii.
Caracteristici esenţiale
 • 6 programe automate şi indicator pentru nivelul de gătire pentru grătar perfect preparat de fiecare dată

  Mod manual cu 4 niveluri de temperatură pentru a găti toate tipurile de alimente

 • 6 programe de gătit

  Pentru diferite tipuri de preparate: burger, pui, sandwich, cârnaţi, carne roşie, peşte.

 • Indicator pentru nivelul de gătire

  Monitorizează procesul de gătit pentru grătare perfect preparate, indiferent de preferinţe. Emite un semnal sonor la fiecare etapă pentru a te anunța când mâncarea este gătită exact așa cum îți place!

 • Senzor automat pentru gătit

  Detectarea automată a grosimii: temperatura este ajustată automat pentru dimensiunea și grosimea oricărui tip de aliment conform programelor automate.

 • Compatibilitate cu maşina de spălat vase

  Plăcile antiaderente din aluminiu turnat şi tava pentru colectarea sucurilor sunt compatibile cu maşina de spălat vase.

 • Tavă pentru colectarea lichidelor cu capacitate mare

  Tavă mare pentru colectare şi plăci cu un unghi de 7° pentru a asigura scurgerea lichidelor

 • Accesoriu pentru gustări și coacere

  Pentru şi mai multe posibilităţi, accesoriul pentru gustări și coacere inclus, îţi permite să coci, să încălzeşti/reîncălzeşti şi să rumeneşti preparatul tău favorit.

Reţete
Caracteristici – Comparaţie
Dishwasher safe parts Plates + juice tray  
Plates + juice tray  
Plates + juice tray  
Sistem de gătit automat    
   
   
Plăci de gătit antiaderente    
   
   
Plăci detașabile    
   
   
Tavă detașabilă pentru colectarea lichidelor    
   
   
Compatibil cu mașina de spălat vase    
   
   
Corp Oţel inoxidabil  
Oţel inoxidabil  
Oţel inoxidabil  
Mâner Termoplastic  
Termoplastic  
Termoplastic  
Buton pornire/oprire    
   
   
Lumină pilot    
   
   
Termostat reglabil    
   
   
Indicator luminos "gata de gătit"    
   
   
Rețete incluse    
   
   
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Nu. După terminarea primei serii, deschideți grătarul complet și scoateți alimentele. Închideți grătarul și apăsați OK. Nu este necesar să închideți grătarul mai întâi. Când luminile se aprind din nou, alegeți modul pe care îl doriți. Faza de preîncălzire ar trebui să fie mult mai rapidă decât prima dată, întrucât plăcile sunt fierbinți deja. Atunci când Optigrill emite un semnal sonor pentru a indica faptul că este gata, deschideți grătarul și așezați o a doua serie de alimente și continuați în mod firesc.
Există 4 niveluri de temperatură, astfel cum arată indicatorul colorat:
Verde: 110°C (230°F-257°F)
Galben: 190°C (356°F-383°F)
Portocaliu: 225°C (428°F-455°F)
Roșu: 270°C (518°F-545°F)
Nu, deoarece senzorii pentru gătit nu sunt activi în modul manual.
Înainte de a curăța grătarul, așteptați aproximativ 45 de minute, pentru ca aparatul să se răcească. Pentru a îndepărta resturile alimentare grele de pe plăcile grătarului, vă recomandăm să utilizați o spatulă din lemn sau din plastic. Pentru a curăța grătarul și componentele acestuia, folosiți o lavetă înmuiată în apă caldă. Nu scufundați grătarul în apă. Nu folosiți produse de curățare abrazive sau produse care conțin alcool sau combustibil, deoarece acestea pot deteriora aparatul.
Aparatul nu a fost deschis complet în momentul așezării alimentelor pe plăcile grătarului înainte de a găti.
Soluții: Pentru a-i permite aparatului să detecteze pornirea ciclului de gătire, aparatul trebuie să fie deschis complet înainte de fiecare ciclu de gătire. În caz contrar, ciclul de gătire nu va porni. Deschideţi complet grătarul, apoi închideţi-l și apăsați OK.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul a detectat o problemă și ar putea fi necesare reparații.
Dacă lăsați aparatul deschis între 2 cicluri de gătire, acesta va intra în modul siguranță și trebuie resetat.
Pentru a vă asigura de cele mai bune rezultate ale gătitului, nu ar trebui țineți deschis aparatul mai mult de 1 minut pe durata ciclurilor de gătire. Resetați aparatul scoțându-l din priză pentru 2-3 minute și reporniți întregul ciclu de gătire.
Dacă alimentul are o grosime mai mică de 4 mm, este prea subțire (de exemplu, feliile de bacon) și s-ar putea să nu fie detectat.
Aceasta nu este o problemă, doar apăsați butonul OK pentru confirmare și începerea procesului de preparare.
Aparatul necesită reparații.
Ați început procesul de preparare înainte de terminarea preîncălzirii.
Pentru a corecta această problemă: opriți aparatul, scoateți alimentele, reporniți aparatul, apoi întoarceți-vă la lista de programe și așteptați până se termină preîncălzirea, înainte de a începe procesul de preparare a alimentelor.
Dacă problema persistă, deși ați urmat recomandările de mai sus: este posibil ca aparatul să necesite reparații.
• Plăcile grătarului nu sunt plasate corect pe cârligele plăcilor, prin urmare, senzorii nu pot detecta în mod corect alimentele.
Pentru a corecta această problemă, opriți aparatul și lăsați-l să se răcească. Apoi instalați corect placa de gătit.
• Ați început să preparați alimente între plăci, fără preîncălzire.
Pentru a corecta această problemă: opriți aparatul, scoateți alimentele, închideți aparatul. Reporniți aparatul, selectați și confirmați un program și așteptați până la terminarea preîncălzirii.
• Dacă problema persistă, deși ați urmat recomandările de mai sus: este posibil ca aparatul să necesite reparații.
Acest lucru poate fi cauzat de curățarea necorespunzătoare a plăcilor de gătit.
Se recomandă prespălarea plăcilor de gătit în următorul mod, înainte de a le introduce din nou în mașina de spălat vase pentru a îndepărta orice reziduu alimentar:
- înmuiați plăcile în apă fierbinte și săpun de vase degresant timp de 30 de minute;
- curățați ambele părți ale plăcii cu un burete sau cu o perie de vase, apă fierbinte și săpun de vase degresant;
- clătiți;
- puneți-l în mașina de spălat vase.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.