O fi Alex Velea cel mai cool, dar tu ești cel mai câștigat. Pentru că ai găsit formula pentru o clătită perfectă din prima și te poți alege și cu niște super premii.

Cumpără orice tigaie, cratiță sau oală Tefal în perioada 1 martie - 30 aprilie 2020, înscrie bonul/factura în formularul de mai jos și te poți alege cu unul dintre cele
365 de clătikituri Tefal ale lui Velea cu care să devii și tu un meseriaș al clătitelor sau chiar marele premiu, un tur al clătitelor la Paris. Că nimic nu e mai cool decât să mânânci un crêpe sub Turnul Eiffel.

ÎNSCRIE BONUL ȘI POȚI CÂȘTIGA

ZILNIC, unul dintre cele 365 de
Clătikituri Tefal
ale lui Velea

Marele Premiu,
un tur al clătitelor în Paris

CUM POȚI CÂȘTIGA

2

ÎNSCRIE

bonul în formularul
de mai jos

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Intră în concurs și poți câștiga zilnic unul din cele 365 de clătikituri Tefal ale lui Velea sau marele premiu, un tur al clătitelor în Paris.

Maxim 2MB; Format: jpeg, jpg, gif, png


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

PRODUSE PARTICIPANTE

Mai mare sau mai mică, mai ușoară sau mai robustă, pentru inducție sau pe gaz, aici vei găsi tigaia care te va ajuta să-ți iasă clătitele din prima. Și toate au indicatorul roșu de temperatură Thermo-Spot, ca tu să fii cu un pas mai aproape de o clătită...ȚUȚ!

Rămâne să te gândești doar cu ce vei umple clătitele astea delicioase! Și nu uita să revii și să inscrii bonul ca să câștigi premii mai cool decât Alex Velea.

Vezi aici, chiar ai de unde alege!

REȚETE

DELICIOASE

Dulce sau sărat? Găsește inspirație în rețetele propuse de Fabrica de Clătite!

Vezi rețetele