Cartofi pe grătar

Cartofi pe grătar

Felul principal

  • 4

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri de făină
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 3-4 felii de pâine fără coajă (umed)
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper

Pregătire

1. Porniti gratarul, selectati programul automat pentru 'cartof', apasati OK iar aparatul va incepe sa se incalzeasca.

2. Curatati cartofii si ceapa de coaja, dati-Ie prin razatoare, iar mai apoi "stoarceti-I" de apa. Amestecati compoziti cu faina, ulei de masline, paine, patrunjelul tocat. Condimentati cu sare si piper.

3. Imediat ce preincalzirea s-a terminat, asezati cate 4 linguri din compozitie pe gratar, formand cate 4 "biscuiti" de grosime 2-3cm, si inchideti aparatul. Preparati urmand indicatiile gratarului pana cand aparatul indica etapa "grill". Repetati pentru restul compozitiei.

4. Serviti cu sos de usturoi.

Produse recomandate