Somon la grătar cu mango

Somon la grătar cu mango

Felul principal

  • 4

    Număr de persoane

  • Accesibil

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 4 bucăți de somon
  • 1 mango
  • o jumătate ceapă roșie
  • o jumătate ardei roșu
  • 1 legătură coriandru
  • o jumătate ardei gras verde
  • 2 lime
  • 1 lingură pudră de usturoi
  • sare
  • piper

Pregătire

1. Porniti gratarul, selectati programul automat pentru 'peste', apasati OK iar aparatul va incepe sa se incalzeasca.

2. Curatati fructul mango si taiati-l in bucati mici. Taiati in bucati ardeii rosii si verzi, tocati ceapa, si amestecati totul cu frunzele de coriadru. Mixati totul cu sucul de lamaie, si asezonati cu sare si piper.Separat, amestecati pudra de usturoi cu 1/2 lingurita de sare si piper, si apoi presarati peste mixul de somon cu legume. Adaugati un pic de ulei de masline pentru aroma.

3. Imediat ce preincalzirea s-a terminat, asezati somonul pe gratar si inchideti aparatul. Preparati urmand indicatiile gratarului pana cand aparatul indica etapa "mediu grill".

4. Asezati bacatile de zomon pe farfurie, presarati cu un pic de suc de lamaie si serviti cu sos de mango. Ca si garnitura puteti servi cu orez.

Produse recomandate