314 reţete

Vițel umplut cu rădăcinoase
Vițel umplut cu rădăcinoase

Pregătește ingredientele. Spală și feliază fin ciupercile. Toarnă puțin ulei în oală. Adaugă ciupercile. Asezonează. Adaugă ficatul. Rumenește. Pune deoparte, amestecă cu coniac și ouă. Umple și leagă carnea de vițel. Rumenește. Adaugă supa de vită ...

Felul principal Redus Foarte uşor 25 min 12 min
Stroganoff de vită cu ciuperci
Stroganoff de vită cu ciuperci

Curăță ceapa și mărunțește-o. Taie carnea cuburi și ciupercile felii. Adăugă 3 linguri de ulei, ceapa, carnea, ciupercile. Călește 2 minute. Adăugă castraveții felii, 150ml apă, restul ingredientelor. Gatește la presiune înaltă. Se serveste cald. ...

Felul principal Redus Foarte uşor 10 min 22 min
Mini penne cu dovleac și brânză capră
Mini penne cu dovleac și brânză capră

Pregătește ingredientele. Pune în oală în ordine: ceapa, 1/2 din dovleac, paste, ulei, restul de dovleac, supa și sucul de portocale. Timp de gătire: 7 minute. Adaugă brânza de capră, nucile pecan și ierburile. Amestecă să zdrobești dovleacul. ...

Felul principal Redus Foarte uşor 20 min 7 min
Cuscus de pui
Cuscus de pui

Separă pulepe de copănele și îndepărtează pielea. îndepărtează carnea de pe extremitățile copănelelor Adaugă uleiul în cuvă și rumenește puiul și cârnații, condimentând cu sare și piper, apoi adaugă condimentele și ceapa. Adaugă apă, apoi legumele la ...

Felul principal Accesibil Foarte uşor 25 min 13 min
Amestec de legume cu linte și mei
Amestec de legume cu linte și mei

Adaugă toate ingredientele în cuvă și gătește sub presiune timp de 10 minute Amestecă bine și servește ...

Felul principal Affordable Very easy 15 min 10 min
Kebaburi în stil croat
Kebaburi în stil croat

Taie baconul în cubulețe mici. Într-un bol de salată, amestecă toate ingredientele. Formează bile din compoziție și rulează-le pentru a obține mici cârnăciori, pe care apoi unge-i cu ulei de măsline. Alege programul pentru Pește și apasă tasta OK. ...

Felul principal Accesibil Uşor 15 min 10 min
Păstrăv la grătar cu sos de usturoi
Păstrăv la grătar cu sos de usturoi

Unge păstrăvii cu ulei de măsline. Alege programul pentru Pește și apasă tasta OK. Unge cu puțin ulei grătarul și, odată încălzit, așează păstrăvii pe grătar și închide capacul. Între timp, prepară sosul, amestecând usturoiul cu pătrunjelul (mărunți ...

Felul principal Redus Foarte uşor 10 min 10 min
Dulceață de ceapă
Dulceață de ceapă

Curăță și toacă mărunt ceapa. Încălzește uleiul într-o tigaie mare și prăjește ceapa la foc mare. Atunci când ceapa devine transparentă, adaugă oțetul balsamic. Adaugă zahărul și lasă la gătit timp de 30 de minute la foc mic. Toarnă compoziția în bor ...

Redus Foarte uşor 10 min 25 min
Dulceață de dovlecei și vanilie
Dulceață de dovlecei și vanilie

Curăța de coajă dovleacul și taie-l în bucăți. Încălzește 100 ml de apă într-o crăticioară și adaugă sucul de lămâie și bucățile de dovleac. Gătește cu capacul pus timp de 10 minute. Împarte păstaia de vanilie în 2 și extrage semințele cu un cuțit, a ...

Aperitiv Redus Foarte uşor 25 min 30 min
Dulceață de sfeclă
Dulceață de sfeclă

Folosind un mixer, mixează bine sfecla până obții un piure. Adaugă piureul într-o crăticioară, împreună cu zahărul. Gătește cu capacul peste timp de 35 de minute la foc mic și amestecă ocazional. Dulceața va fi gata atunci când devine fină ca textur ...

Aperitiv Redus Foarte uşor 5 min 35 min
Supă de linte roșie
Supă de linte roșie

Pregătește ingredientele. Toarnă uleiul în oală. Rumenește ceapa cu usturoiul și chimenul. Adaugă cartofii. Adaugă lintea și supa. Asezonează după gust. Timp de gătire: 5 minute. Pasează cu blenderul și servește cu pătrunjel și lămâie. ...

Aperitiv Redus Foarte uşor 10 min 5 min
Legume și mozzarella la abur
Legume și mozzarella la abur

Pregătește ingredientele. Unge cu ulei coșul pentru gătit la abur. Aranjează legumele, mozzarella și menta rânduri în coș și condimentează. Pune coșul în oală cu 20 cl de apă. Timp de gătire: 10 minute. Servește din coș sau transferă pe o farfurie. ...

Aperitiv Redus Foarte uşor 15 min 10 min