Tort vegan cu ciocolată și quinoa

Tort vegan cu ciocolată și quinoa

Deserturi

  • 1

    Număr de persoane

  • Accesibil

    Cost

  • Mediu

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • Pentru tort:
  • 250 g de quinoa
  • 60 ml băutură vegetală pe bază de cocos
  • 80 g margarină cu ulei de măsline
  • 100 g zahăr
  • 75 g de cacao
  • 1 linguriță de praf de copt
  • Puțină sare
  • Pentru glazură:
  • 150 g de lapte de cocos
  • 100 g de ciocolată neagră
  • Fructe proaspete pentru decor

Pregătire

1. Începe prin a găti quinoa.

2. Mixează toate ingredientele într-un blender, apoi toarnă compoziția într-o formă de copt.

3. Coace la 175°C timp de 30 de minute.

4. Pentru glazură, topește ciocolată la baie de abur, adaugă laptele de cocos și amestecă până obții o compoziție fină. Toarnă ciocolata peste prajitură

5. Decorează cu fructe proaspete.

Produse recomandate