Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Curăță de coajă cățeii de usturoi și morcovii. Toacă-i. Îndepărtează primul strat al ierbii lămâioase, apoi tăi-o în segmente. Încălzește uleiul de măsline într-o oală, și prăjește iarba lămâioasă împreună cu cățeii de usturoi. Adăugă morcovii și călește-i timp de 5-10 minute. Toarnă supa și lăsă la fiert la foc mic, timp 25 minute. Pune feliile de chorizo pe o placă de cuptor acoperită cu hârtie de copt și lasă-le la rumenit timp de câteva minute sub grilul cuptorului. Când morcovii sunt făcuți, amestecă supa câteva secunde cu Quick Chef la viteza 10 pentru propagarea aromelor. Filtrează supa pentru a obține o textură foarte fluidă. Păstrează la cald. Decorează langustinele. Încălzește uleiul de susan într-o tigaie și prăjește langustinele. În fiecare bol, toarnă un polonic de supă de morcovi, apoi adaugă langustine și 2 felii de chorizo prăjit. Decorează cu busuioc sau cu o floare.