Supă de dovleac

Supă de dovleac

Supe

  • 4

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

  • yes

    Nutritiv & Delicios

Nutritious & Delicious
Valori nutriţionale234.0 Kcal
Proteine 8,4 g
Glucide 49,3 g
Grăsimi 2,3 g
Sodiu 0,16 g

Trebuie să fie gustos, sănătos și convenabil: în bucătărie, vă doriți totul! Cu reţetele Nutritious & Delicious, să îmbinaţi savoarea aromelor și alimentația echilibrată este floare la ureche! Tefal vă oferă aparate de gătit inovatoare şi reţete unice care mențin valorile nutritive ale alimentelor.

Ingrediente

  • 400 g de dovleac, tăiat bucăţi
  • 1 ceapă, tocată fin, partea albă a unei bucăţi de praz, feliată
  • 125 g de brânză proaspătă de capră moale, tartinabilă, la cutie
  • 1 legătură de arpagic, tocat
  • 60 g de brânză proaspătă (fromage frais)
  • 16 felii subţiri de franzelă sau baghetă de pâine, prăjite
  • sare şi piper

Pregătire

Aşezaţi dovleacul, ceapa şi prazul în coş. Amestecaţi brânza de capră cu arpagicul. Puneţi deoparte.

Preparaţi la abur timp de 15 minute.

După ce se finalizează preparare legumelor, pasaţi-le cu un robot de bucătărie sau cu un blender, adăugaţi brânza proaspătă şi condimentaţi după gust. Serviţi în boluri puţin adânci, cu o garnitură de câteva linguri din amestecul de brânză de capră întinsă pe feliile de pâine prăjită.