Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Spălaţi sparanghelul şi tăiaţi capetele dure. Tăiaţi la dimensiuni egale.
Puneţi trepiedul la baza tigăii. Turnaţi 750 ml de apă la temperatura de fierbere şi uşor sărată.
Aşezaţi sparanghelul curăţat în coş. Aşezaţi coşul pe trepied. Puneţi capacul şi aduceţi la presiune completă. Gătiţi timp de 12 minute.
Eliberaţi rapid aburul. Deschideţi imediat capacul şi scurgeţi.
În timpul preparării, faceţi sosul amestecând toate ingredientele. Serviţi.
Prima oală sub presiune 2 în 1 de la Tefal
Preparate delicioase şi siguranţă fără compromis
Uşor de deschis cu doar o singură mână.
5 sisteme de siguranță
Deschidere uşoară cu o singură mână
5 sisteme de siguranță
Siguranţă fără compromis la un preţ accesibil
Deschidere uşoară cu o singură mână
5 sisteme de siguranță
Secure 5 Neo - 8L
Preparate delicioase şi siguranţă fără compromis
Găsiți condițiile de garanție pentru produse
Găsiți centrele de reparații
Găsiţi instrucţiunile de utilizare a produselor dvs. Tefal.
Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs.
Consultanții noștri vă stau la dispoziție.