Rulouri cu pui şi sparanghel

Rulouri cu pui şi sparanghel

Aperitive

  • 4

    Număr de persoane

  • Ridicat

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

  • yes

    Nutritiv & Delicios

Nutritious & Delicious
Valori nutriţionale189.0 Kcal
Proteine 28,4 g
Glucide 4,8 g
Grăsimi 6 g
Sodiu 0,91 g

Trebuie să fie gustos, sănătos și convenabil: în bucătărie, vă doriți totul! Cu reţetele Nutritious & Delicious, să îmbinaţi savoarea aromelor și alimentația echilibrată este floare la ureche! Tefal vă oferă aparate de gătit inovatoare şi reţete unice care mențin valorile nutritive ale alimentelor.

Ingrediente

  • 16 fire de sparanghel verde, curăţat
  • 4 bucăţi de piept de pui
  • 50 ml de sos de soia
  • 30 g de muştar cu tarhon
  • 400 ml de supă de pui sau de legume
  • 200 ml smântână cu 35 % grăsime
  • Sare şi piper

Pregătire

Tăiaţi sparanghelul la 12 cm de vârf şi puneţi deoparte tulpinile. Presăraţi sare şi piper pe fiecare bucată de piept de pui, stropiţi cu sos de soia şi ungeţi cu muştar. Puneţi 3 fire de sparanghel pe fiecare bucată. Rulaţi, lăsând vârfurile în afară. Fixaţi rulourile cu sfoară alimentară sau cu un beţişor ascuţit pentru cocktailuri.

Gătiţi la abur timp de 15 minute, cu sparanghelul rămas şi tulpinile pe margine. Preparaţi în acelaşi timp cu aperitivul şi cu desertul.

Aduceţi supa de pui la temperatura de fierbere, adăugaţi sparanghelul şi tulpinile preparate, pasaţi cu un mixer vertical sau cu un robot de bucătărie. Strecuraţi printr-o sită şi adăugaţi smântâna. Condimentaţi sosul după gust şi turnaţi-l peste puiul servit în mijlocul fiecărei farfurii.