Roşii umplute cu spanac

Roşii umplute cu spanac

Felul principal

  • 3

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 6 roşii mari
  • 300 g de spanac
  • 1 lingură de brânză proaspătă naturală
  • 1 ou
  • Sare şi piper
  • Nucşoară măcinată.

Pregătire

Gătiţi la abur spanacul timp de 8 minute.

Presaţi-l şi apoi tocaţi-l.

Tăiaţi o bucată în partea de sus a fiecărei roşii pentru a forma un capac. Îndepărtaţi pulpa şi seminţele şi presăraţi sare în interior.

Lăsaţi-le la scurs cu faţa în jos pe un prosop de hârtie de bucătărie.

Bateţi ouăle cu brânză proaspătă.

Adăugaţi spanacul şi condimentaţi cu sare, piper şi un praf de nucşoară.

Umpleţi roşiile.

Puneţi la loc capacul (felia) pe roşie.

Aşezaţi roşiile umplute pe sita vasului echipat cu mâner ataşabil şi gătiţi la abur timp de 25 de minute.

Serviţi cald.

Produse recomandate