Prăjitură fragedă cu cacao

Prăjitură fragedă cu cacao

Deserturi

  • 4

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 125 g de ciocolată
  • 125 g de unt
  • 4 ouă
  • 100 g de zahăr pudră
  • 100 g de făină

Pregătire

Tapetaţi bolul pentru orez cu folie alimentară.

Separaţi ouăle.

Bateţi untul.

Topiţi ciocolata la bain-marie, adăugaţi untul şi gălbenuşurile.

Încorporaţi zahărul, făina şi albuşurile bătute, amestecându-le lent.

Turnaţi compoziţia în bolul pentru orez.

Acoperiţi bolul pentru orez cu folia alimentară şi introduceţi-l în bolul pentru preparare la aburi.

Preparaţi la abur timp de 35 minute.

Lăsaţi să se răcească puţin.

Scoateţi din bol.

Produse recomandate