Hummus de morcovi făcut în casă la blender

Hummus de morcovi făcut în casă la blender

Garnituri

  • 4

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

Ingrediente

  • 500 g de năut
  • 2 morcovi
  • 1 lămâie
  • 2 căței de usturoi
  • 60 ml de Tahini (piure de susan)
  • 60 ml de apă
  • Puțină sare

Pregătire

1. Clătește și strecoară năutul și adaugă-l în blender, împreună cu morcovii tocați.

2. Stoarce lămâia direct peste năut, adaugă usturoiul, tahini, apa și sarea.

3. Amestecă până obții o consistență fină.

4. Decorează hummusul cu năut, ulei de măsline și paprika. Servește cu lipie și legume crude.

5. Păstrează la frigider pentru maxim 5 zile.

Produse recomandate