Hummus cremos de avocado și spanac la blender

Hummus cremos de avocado și spanac la blender

Garnitură

  • 4

    Număr de persoane

  • Accesibil

    Cost

  • Uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

Ingrediente

  • 500 g de năut
  • un cățel de usturoi
  • Sucul de la un lime
  • Sucul de la o lămâie
  • 29 ml de ulei de măsline
  • Un mănunchi de verdețuri
  • 75g spanac
  • 2 avocado
  • Sare

Pregătire

1. Curăță de coajă și feliază usturoiul. Clătește năutul apoi adaugă-l într-un blender, împreună cu usturoiul, sucul de lămâie și uleiul de măsline.

2. Clătește verdețurile și spanacul.

3. Curăță de coajă avocadoul, taie-l în bucăți apoi pune-l în blender. Adaugă sare, verdețurile și spanacul.

4. Amestecă totul până obții o textură fină.

5. Transferă hummusul într-un bol de supă și decorează-l cu ierburi tocate.

Produse recomandate