Gnocchi cu sos carbonara și smântână

Gnocchi cu sos carbonara și smântână

Felul principal

  • 6

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 900 g de gnocchi
  • 15 felii de pancetta, tăiate mărunt (sau șuncă)
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 6 gălbenușuri pentru sos
  • 90 g de parmezan sau pecorino ras
  • 450 ml de supă de legume fără sare
  • 150 g de smântână
  • Piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Pune deoparte o treime din brânză. Într-un bol, amestecă gălbenușurile, brânza rămasă și o cincime din supă. Toarnă uleiul în oală.

Rumenește pancetta.

Adaugă smântâna, supa și pastele gnocchi. Asezonează cu piper și amestecă.

Timp de gătire: 3 minute.

Adaugă amestecul de gălbenușuri și brânză. Amestecă până se îngroașă și servește.