Clătite cu ciuperci sălbatice şi usturoi

Clătite cu ciuperci sălbatice şi usturoi

Felul principal

Număr de persoane
6
Cost
Accesibil
Dificultate
Foarte uşor
Timp de preparare

Ingrediente

  • 60 g de unt
  • 250 g de ciuperci sălbatice amestecate
  • 1 căţel de usturoi, tocat mărunt
  • sare şi piper negru
  • 1 lingură de pătrunjel proaspăt, tocat fin
  • parmezan proaspăt

Pregătire

Preparaţi 6-8 clătite utilizând reţeta tradiţională pentru clătite şi menţineţi-le calde pe un vas puţin adânc adecvat pentru utilizare în cuptor, la 190°C în cuptor.

Topiţi untul într-o tigaie mare şi sotaţi ciupercile şi usturoiul timp de 5 minute.

Adăugaţi sarea, piperul negru şi pătrunjelul şi continuaţi să căliţi timp de 1 minut.

Împărţiţi compoziţia pe clătite. Rulaţi-le şi aşezaţi-le într-un singur strat.

Ungeţi fiecare clătită cu untul topit şi presăraţi parmezan înainte de servire.

Produse recomandate

Compară

subcategory.page.compare.max