Număr de persoane
Cost
Dificultate
Timp de preparare
Timp de gătit
Cerneţi făina şi praful de copt împreună.
Ungeţi un vas de budincă de 1 litru şi puneţi la bază crema de zahăr, ouă şi lămâie (curd).
Bateţi grăsimea şi zahărul până când amestecul devine omogen şi pufos.
Încorporaţi ouăle pe rând cu o lingură din făina cernută.
Adăugaţi făina rămasă, laptele şi coaja de lămâie, amestecând cu o lingură de metal.
Adăugaţi compoziţia în vasul pentru budincă şi neteziţi suprafaţa. Acoperiţi cu folie alimentară (compatibilă cu cuptoarele cu microunde).
Gătiţi la abur timp de 1 oră, apoi mai adăugaţi în aparat 500 ml de apă rece, resetaţi indicatorul de timp şi mai gătiţi la abur încă 30 de minute.
Scoateţi-o din vas şi serviţi-o caldă.
Notă: Vasul de budincă nu trebuie să obstrucţioneze orificiile de ventilare a aburului de pe capac şi nu trebuie să împiedice fixarea capacului.