Ramen vegetarian

Ramen vegetarian

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

Ingrediente

  • Apă
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • Câteva flori de broccoli
  • Ciuperci proaspete
  • 50 g muguri de fasole mungo
  • 50 g năut (conservă)
  • Arpagic
  • Busuioc
  • Curry
  • 250 g japonez ramen
  • Sare
  • Piper

Pregătire

Umple tigaia ta Tefal cu apă și începe să o încălzești. Adaugă curry, arpagicul tocat, câteva frunze de busuioc și puțină sare și lasă-le la fiert.

Taie dovlecelul și morcovul în bețisoare mici și feliază ciupercile. Adaugă apa, apoi florile de brocoli și gătește-le timp de 10 minute.

Oprește focul, adaugă năutul și mugurii de fasole, împreună cu ramenul. Lasă totul la înmuiat timp de 3 minute în timp ce amesteci ușor.

Poți adăuga un ou fiert tare pentru un ramen complet.