Fondant de ciocolată surpriză

Fondant de ciocolată surpriză

Desert

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 50 g de ciocolată neagră, 50% cacao, topită
  • 30 g de unt topit
  • 20 g de amidon din porumb
  • 20 g de migdale mărunțite
  • 1/8 linguriță de praf de copt
  • 25 g de zahăr
  • 1 ouă
  • 1 batoane de ciocolată, tăiate în bucăți mari
  • Forme de copt, tapetate cu grăsime

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Amestecă toate ingredientele, toarnă în forme. Adaugă batonul de ciocolată. Pune coșul pentru gătit la abur în oală cu 250 ml de apă.

Timp de gătire: 25 de minute.

Lasă să se răcească ușor înainte de scoatere.