TEFAL Gama de oale si tigai Renew+

Gama de oale si tigai Renew+ Gama de tigai ceramice antiaderente cu design eco
Mai putin impact asupra mediului, mese mai delicioase! Cu gama de vase de gatit Renew+, Tefal aduce inovatia in materie de vase cu invelis ceramic pentru o experienta de gatit complet noua. Confectionate din materiale cu impact redus asupra mediului inconjurator si fabricate in Franta, vasele de gatit Renew+ nu fac niciun compromis in ceea ce priveste performanta antiaderenta si usurinta in utilizare. Corpul din aluminiu este fabricat din 100% materiale reciclate*, ceea ce inseamna o amprenta redusa asupra mediului, in timp ce stratul sau ceramic de noua generatie, sigur si de lunga durata, asigura o gatire fara efort care nu necesita grasime sau ulei - ideal pentru mese proaspete si sanatoase, zi de zi. Indicatorul Thermo-Signal™ exclusiv Tefal devine rosu intens atunci cand vasul a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate perfecte de fiecare data. Gama Renew+ este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie. *Materialele reciclate reprezinta minimum 77% din totalul produsului.
6 produs(e) disponibil(e)

Cratita Tefal Renew+: Design eco si impact redus asupra mediului

Sesiuni de gatit imbunatatite cu un impact redus asupra mediului inconjurator: Gama Renew+ combina inovatia cu o amprenta ecologica redusa asupra mediului inconjurator pentru o noua experienta in bucatarie.

Bucura-te de sesiuni de gatit fara efort intr-o maniera mai sanatoasa, cu putina grasime, datorita stratului antiaderent de ceramica, creat pentru a rezista in timp.

Usor de curatat si compatibile cu toate sursele de caldura, vasele de gatit Renewal ofera rezultate perfecte si delicioase datorita indicatorului de temperatura Thermo-Signal™ ce indica momentul optim pentru inceperea sesiunii de gatit.

Caracteristici esenţiale
 • Invelis ceramic antiaderent

  Tehnologia Inoceram Glide de care beneficiaza noul invelis ceramic antiaderent, asigura o alunecare usoara si de lunga durata a alimentelor in tigaie. Invelisul ceramic de ultima generatie asigura sesiuni de gatit cu o cantitate redusa de grasime si rezultate delicioase si sanatoase.

 • Design prietenos cu mediul inconjurator

  Design eco, cu materiale cu impact redus asupra mediului inconjuratror, Renew+ are un corp din aluminiu fabricat din 100% materiale reciclate*, este ambalat in carton reciclat in proportie de 90% si este un produs reciclabil**.

  *Materialele reciclate reprezinta minimum 77% din totalul produsului **Reciclabil in unitatile corespunzatoare; produs reciclabil cu exceptia manerelor, pentru un procentaj de minim 82%.

 • Tehnologie Thermo-Signal™

  Indicatorul termic Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand vasul a atins temperatura ideala de gatire, asigurand mese delicioase cu textura, culoare si aroma perfecte de fiecare data.

 • Compatibilitate cu plitele pe inductie

  Vasul de gătit TEFAL Renew+ este prevăzut cu baza Thermo-Fusion™ cu tehnologie prin inductie ce asigura o incalzire rapida si rezultate omogene. Produsul este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 • Usor de curatat datorita stratului antiaderent performant

  Proiectat pentru a satisface toate nevoile tale culinare de zi cu zi: descopera vasul de gatit cu strat antiaderent de inalta performanta atat la interior, cat si la exterior, pentru curatare usoara si sesiuni de gatit fara griji.

 • Confectionat in Franta la inalte standarde de calitate

  Acest vas de gatit TEFAL este proiectat si confectionat in Franta respectand cele mai inalte standarde de calitate.

 • Invelis antiaderent 100% sigur

  Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal Renew+ sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

 • Design elegant, proiectat in Franta

  Descopera o tigaie care imbina linii moderne si know-how francez pana in cel mai mic detaliu, precum marcajul eco-design de pe maner sau indicatorul termic Thermo-Signal™.

Caracteristici
Material Aluminiu  
Sursă de căldură Inducție, gaz, electric, ceramic, halogen  
Înveliș/finisaj interior Ceramic  
Tip înveliş interior INOCERAM  
Culoarea învelişului interior Grey  
Înveliș/finisaj exterior Ceramic  
Tip de bază Tehnologie cu inductie  
Margine pentru turnarea lichidelor Doar oalele  
Tip de mâner Fix  
Thermo-Signal (indicator de temperatură) Da  
Suprafață de gătire Antiaderent  
Cooking style Healthy cooking  
Product specificity Recycled aluminium  
Removable handle No  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare