TEFAL Gama de oale si tigai Force

Gama de oale si tigai Force Gama de oale si tigai antiaderente foarte rezistente, pentru sesiuni de gatit zilnice
Gama de vase de gatit TEFAL Force a fost conceputa pentru a face gatitul acasa mai usor, zi de zi. Invelisul antiaderent, consolidat cu particule de titan, rezista de pana la doua ori mai mult*, asigura curatare usoara si alunecare impecabila care rezista in timp. Inovatiile caracteristice vaselor de gatit Tefal, inclusiv indicatorul de temperatura Thermo-Signal si tehnologia superioara de inductie, se combina cu un dimensiune generoasa a tigaii ce permite prepararea de mese perfecte pentru intreaga familie.
5 produs(e) disponibil(e)

Gama de oale si tigai Tefal Force: Rezistenta sporita pentru retete delicioase zi de zi

Tigaia Force de la Tefal ofera performante de lunga durata si mese delicioase gatite acasa cu usurinta de fiecare data.

Cu o alunecare impecabila care rezista de pana la doua ori mai mult*, invelisul antiaderent cu particule din titan, sigur si rezistent, a fost conceput sa dureze o perioada lunga de timp.

O gama completa de caracteristici imbunatatite precum indicatorul de temperatura si tehnologia superioara de inductie, se completeaza perfect cu rezistenta in timp a stratului antiaderent pentru a oferi tigaia perfecta.

*stratul antiaderent standard Tefal

Caracteristici esenţiale
 • default

  Invelis antiaderent Titanium

  Cu straturi primare ultra-dense concepute pentru a rezista gatitului zilnic pe termen lung, invelisul antiaderent Titanium ofera performanta antiaderenta care dureaza de pana la 2 ori mai mult vs. stratul antiaderent standard Tefal.

 • default

  Thermo-Signal™

  Acesta devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, garantand astfel textura, gustul si culoarea perfecta pentru orice reteta in fiecare zi.

 • default

  Compatibilitate cu plita pe inductie

  Vasul dispune de baza Thermo-Fusion™ ce garanteaza o difuzie perfecta a caldurii pe intreaga suprafata de gatire pentru rezultate perfecte de fiecare data.

 • default

  Maner ergonomic

  Manerul din bachelita ofera ergonomie sporita pentru sesiuni de gatit rapide si confort sporit.

 • default

  Fabricat in Franta

  Produsele din gama TEFAL Force au fost proiectate si confectionate in Franta, folosind materiale de inalta calitate.

 • Invelis antiaderent 100% sigur

  In cadrul angajamentului nostru fata de standardele de siguranta fara compromisuri, toate invelisurile noastre antiaderente pentru contactul cu alimentele sunt lipsite de PFOA, plumb si cadmiu. Testele sunt realizate de laboratoare independente externe cu controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele*.

   

  *controale mai stricte decat cele solicitate de reglementarile actuale privind contactul cu alimentele. Fara PFOA in conformitate cu reglementarile aplicabile. Fara plumb, fara cadmiu (fara Pb, fara Cd) inseamna ca acestea nu au fost adaugate ulterior in invelis si nedetectate in urma testelor efectuate de laboratoare externe.

Caracteristici
Suprafață de gătire Antiaderent  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) x2  
Product specificity Little to no fat cooking  
Removable handle No  
Înveliș/finisaj interior Antiaderent  
Thermo-Signal (indicator de temperatură) Oale şi tigăi  
Înveliș/finisaj exterior Antiaderent  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare