TEFAL Grătar electric Aromati-Q BG916834

Grătar electric Aromati-Q BG916834 Redescoperă adevăratul gust al preparatelor la grătar!

Redescoperă gustul de grătar adevarat!

Aromati-Q grill 3 în 1 oferă 3 funcții de gătire: tip grill propriu-zis, la grătar însă cu o aromă naturală și unică de lemn și coacere sau gătire tip rotisor cu un gust adevarat de grătar. Produsul dispune de o suprafață de preparare a alimentelor mare, un termostat ajustabil cu 6 poziții, un termometru montat în capac și o putere de 2300 W toate acestea pentru a obține o rezultate precise și delicioase la grătar.

Referinţă: BG916834

Grătarul electric AromatiQ 3 în 1: performanță înaltă de gătire tip grill și o aromă excepțională!

Ideal chiar și pentru cei mai pretențioși consumatori de preparate la grătar, Aromati-Q 3 în 1 conferă o aromă de grătar autentic 100% folosind un grill electric.

Înălțimea acestuia este perfectă pentru a găti comod și ușor. Conceptul este simplu: umple cutia pentru aromatizare cu bucăți de lemn și bucură-te de preparate la grătar perfect aromate în confortul grădinii tale sau pe terasă ori balcon.

Ai posibilitatea să folosești doar grilajul sau poți adauga reflectorul de căldură dacă optezi pentru funcția de gatire tip cuptor sau dacă vrei să obții un pui preparat ca la rotisor.

Oferă prietenilor și familiei tale o varietate delicioasă de preparate, de la aperitive până la desert, mulțumită suprafeței de gătire mare de înaltă performanță.

Designul inteligent îl face ușor de folosit datorită termostatului ajustabil cu 6 poziții și a termometrului montat în capac și ușor de curățat, componentele detașabile fiind compatibile cu mașina de spălat vase.

Suportul pentru capac are rol de protecție împotriva vântului și de a oferi ușurință în utilizare fără a mai fi nevoie să ții capacul în mănă.

Caracteristici esenţiale
 • 3 module de gătire

  Produsul dispune de 3 module de gătire: tip grill, cu arome sau preparare tip cuptor.

 • Performanțe înalte de gătire la grătar

  Cei 2300 W din dotare asigură o gătire optimă a carnii și nu numai.

 • Aromă naturală autentică de lemn

  Mulțumită cutiei de depozitare a bucăților de lemn poți aromă preparatul după preferințe.

 • Ideal pentru gătire de tip cuptor 

  Obține cu ușurință pui preparat ca la rotisor sau produse de patiserie perfecte cu ajutorul grilei pentru grătar și a reflectorului de căldură pentru coacere și frigere.

 • Suport pentru capac

  Produsul dispune de un sistem ingenios de prindere al capacului pentru ușurință în utilizare și protecție împotriva vântului.

   

 • Termostat ajustabil cu 6 poziții

  Temperatura grătarului este ușor de controlat și măsurat cu ajutorul termometrului din capac și a termostatului ajustabil cu 6 poziții.

 • Ușor de curățat

  Corpul grătarului și grilajul acestuia sunt compatibile cu mașina de spălat vase.

Reţete
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Păstraţi întotdeauna tăviţa de scurgere plină cu apă (în funcţie de model). Acest lucru permite dizolvarea în apă a sucului sau a grăsimii scurse, prevenind astfel degajarea de fum şi izbucnirea unei flăcări.
Pe parcursul primei utilizări veţi observa o degajare de fum. Acest fenomen este normal şi nu va dura mult timp. Dacă observaţi în continuare fum, asiguraţi-vă că placa grătarului a fost curăţată în mod corespunzător.
Nu, nu trebuie să utilizaţi niciodată folie pe grătar – nu este permisă gătirea alimentelor înfăşurate în folie de aluminiu.
Apa pe care o adăugaţi pentru procesul de gătit va crea o zonă rece, sub suprafaţa de gătit, în care se va scurge şi se va depozita toată grăsimea, împiedicând arderea acesteia pe o suprafaţă fierbinte şi degajarea de fum sau izbucnirea unei flăcări.
Utilizaţi doar ustensile din lemn, plastic sau termoplastic. Ustensilele din metal pot deteriora învelişul antiaderent al grătarului pe care sunt aşezate alimentele.
• Curăță produsul după fiecare utilizare: curăță grătarul pentru a îndepărta grăsimile și orice componente acoperite cu grăsime, scurge și curăță tava pentru grăsime.
• Nu pune niciodată folie de aluminiu între elementul de încălzire și grătar sau direct pe grătarul pentru gătit.
• Unele alimente cu piele subțire (cârnați întregi, limbă, pui) sau bucățile mari de carne pot stropi în urma captării de lichide care clocotesc. De aceea te sfătuim să le înțepi cu un cuțit sau o furculiță înainte să le gătești.

Îți reamintim să nu lași produsul nesupravegheat cu mâncare în timpul utilizării (încălzire preliminară și/sau preparare).
Pentru o curăţare fără efort, produsele pot fi demontate în întregime. Grătarul metalic, placa de gătit şi recipientul pentru apă pot fi introduse în maşina de spălat vase. Corpul grătarului trebuie şters după fiecare utilizare. Nu îl introduceţi niciodată în apă.
După utilizare, opriţi şi deconectaţi grătarul electric şi aşteptaţi până ce acesta s-a răcit complet înainte de a-l curăţa. Grătarele metalice, mânerul şi baza pot fi şterse cu un burete şi cu detergent de vase lichid.
Rezistenţa nu trebuie curăţată. Dacă este foarte murdară, aşteptaţi până când se răceşte şi ştergeţi-o cu o cârpă uscată.
Dacă vă aflaţi într-un loc cu mult vânt, suprafaţa de gătit ar putea să se răcească, iar gătitul pe grătar va dura mai mult.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.


Mai întâi descoperiți piesele grătarului Aromatic-Q.
Etapa 1: Începeți cu montarea capacului
Etapa 2: Construiți baza grătarului Aromati-Q
Etapa 3: Montați elementul de încălzire
Etapa 4: Asamblați picioarele grătarului Aromatic-Q (versiunile pentru masă și cu picior)
Etapa 5: Asamblați toate piesele împreună
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.