TEFAL Minitocător Moulinette Compact MB300538

Minitocător Moulinette Compact MB300538 Pentru a toca, mărunți și amesteca!

 

Moulinette Compact, un tocător eficient și cu design atractiv!

 

Datorită lamelor sale ascuține, acesta poate toca, mărunți și amesteca orice tip de ingredient. Pentru a începe procesul de amestecare și a obține rezultate rapide este nevoie doar de o simplă apăsare în partea superioară a tocătorului. Moulinette Compact este ușor de curățat și depozitat datorită accesoriilor detașabile și a designului compact.

 

Referinţă: MB300538

Folosește Moulinette Compact pentru a toca verdețuri, ceapă și legume în doar câteva secunde!

Tocătorul Moulinette Compact oferă rezultate optime de tăiere datorită celor 2 lame ascuțite și a motorului eficient ce oferă o putere de 270 W.

Acesta este simplu de utilizat datorită sistemului de pornire prin apăsare și ușor de curățat, acesta fiind compatibil cu mașina de spălat vase.

Accesoriile tocătorului pot fi depozitate în interiorul recipientului de mixare, iar cablul poate fi depozitat în partea superioară a aparatului.

Moulinette Compact este fabricat în Franța.

Caracteristici esenţiale
 • Moulinette Comact: Pentru a mixa cu ușurință toate tipurile de ingrediente

  De la carne gătită, usturoi și ceapă până la verdețuri, sosuri și piure de fructe.

 • Funcție 3 în 1

  Perfect pentru a toca, mărunți și amesteca ingredientele.

 • Capac de protecție

  Acesta oferă protecție împotriva scurgerilor atunci când mixați preparate semi-lichide.

 • Spațiu de depozitare pentru cablu

  Ușor de depozitat.

 • Capacitate

  Vas cu o capacitate utilă de până la 200 g sau 250 mL.

 • Motor cu o putere de 270 W

Caracteristici
Putere 270  
Număr de lame 1  
Tipul de palete Inox  
Capacitatea vasului (l) 0,250  L
Capacitatea vasului (kg) 0,200  kg
Materialul vasului Plastic  
Depozitare cablu    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Este normal ca o cantitate mică de alimente să rămână netocată/nefeliată/nerăzuită, pentru ca dispozitivul de împingere a alimentelor să nu se zgârie de cuţitele ascuţite ale conului/casetei.
Unele alimente nu sunt adecvate pentru tocare/feliere/răzuire. Asiguraţi-vă că utilizaţi conul/caseta corectă pentru alimentele pe care încercaţi să le preparaţi şi că alimentele sunt poziţionate corect mai întâi în tubul de alimentare înainte de feliere/răzuire/tocare. De asemenea, ingredientele pe care le utilizaţi trebuie să fie tari şi proaspete pentru a obţine rezultate satisfăcătoare şi pentru a evita acumularea alimentelor în suport (informaţiile vor depinde de modelul de produs).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Dacă pe pereţii vasului rămân lipite bucăţi de alimente (şuncă, ceapă etc.), opriţi aparatul, scoateţi-l din priză, îndepărtaţi bucăţile cu ajutorul unei spatule şi redistribuiţi-le în vas. Puneţi din nou aparatul în priză şi efectuaţi 2 sau 3 impulsuri suplimentare. Nu introduceţi NICIODATĂ degetele sau mâinile în vas sau în apropierea cuţitului.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.