TEFAL Minitocător Multi Moulinette 6 în 1 MQ723138

Minitocător Multi Moulinette 6 în 1 MQ723138 4 lame dedicare pentru o varietate de utilizări

Tocătorul Multi Moulinette oferă o soluție unică pentru prepararea alimentelor în 6 moduri diferite! Folosește cele 2 lame ascuțite pentru a tăia verdețuri, amesteca legume și pentru a toca carnea. Pentru măcinarea condimentelor, a cafelei sau pentru a zdrobi gheața, acest tocător îți pune la dispoziție un set de 2 lame zimțate. Mai mult, poți emulsiona sosuri delicioase datorită accesoriului pentru sosuri inclus în pachet. Multi Moulinette este un tocător compact, cu o putere de 500 W și permite prepararea alimentelor în cantități de până la 300 g/500 ml datorită recipientului de mari dimensiuni.

Referinţă: MQ723138

Tocătorul Tefal Multi Moulinette: Ultra versatil, îți pune dispoziție toate funcțiile necesare pentru nevoile tale zilnice, indiferent ce ingredient alegi!

Obține rezultatele dorite în doar câteva secunde, datorită lamelor dedicate: lamele ascuțite oferă rezultate excelente pentru verdețuri, legume și carne, în timp ce lamele zimțate, în combinație cu motorul de 500 W, au fost concepute pentru ingredientele dure, precum boabele de cafea și gheață.

Folosește accesoriul dedicat pentru preparare de sosuri delicioase precum maioneza, chiar la tine acasă.

Multi Moulinette este ușor de folosit datorită sistemului său de presiune și a bazei sale ce poate fi folosit și pe post de capac pentru recipient.

Tocătorul este compatibil cu mașina de spălat vase, dar poate fi spălat și de mână datorită lamelor detașabile.

Produsul este compact și ușor de depozitat, dispune de un sistem de stocare al cablului de alimentare și accesoriile pot fi depozitate în interiorul recipientului.

Multi Moulinette este fabricat în Franța și este reparabil timp de 10 ani.

Caracteristici esenţiale
 • Tocător cu 6 funcții pentru toate tipurile de ingrediente

  Datorită lamelor dedicate și a accesoriu pentru sosuri, Multi Moulinette 6 în 1 este aliatul perfect pentru a tăia, amesteca, toca, măcinare, zdrobi și chiar emulsiona ingredientele.

 • 2 lame ascuțite pentru ingrediente moi

  Cele 2 lame ascuțite oferă rezultate înalte de tăiere pentru ingredientele moi, conservând fibrele din verdețuri, ceapă, usturoi sau carne. Asigură rezultate de tăiere de durată.

 • 2 lame zimțate pentru ingrediente dure

  Lamele zimțate oferă performanță de lungă durată pentru ingredientele dure, precum boabele de cafea, nuci, chiar și gheață.

 • Accesoriu pentru sosuri

  Acesta prepară sosuri emulsionate, de la maioneza până la aioli (sos de usturoi), inclusiv tartar.

 • Performanță înaltă

  Motorul puternic de 500 W oferă rezultate rapide.

   

 • Capacitate mare

  Vasul din plastic are o capacitate de 500 ml/300 g pentru a prepara o cantitate mare de ingrediente.

 • Bază multifuncțională 2 în 1

  Baza aderentă poate fi folosită pe post de capac pentru vasul de plastic.

 • default

  Ușor de curățat

  Toate accesoriile sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase.

 • default

  Ușor de depozitat

  Toate accesoriile pot fi depozitate în interiorul aparatului. Tocătorul este echipat cu un sistem de stocare pentru cablul de alimentare.

 • Fabricat în Franța

Caracteristici
Putere 500  W
Trepte de viteză 2  
Număr de lame 4  
Tipul de palete 2 lame ascuțite + 2 lame zimțate  
Capacitatea vasului (l) 0,5  L
Capacitatea vasului (kg) 0,3  kg
Materialul vasului Plastic  
Depozitare cablu    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Este normal ca o cantitate mică de alimente să rămână netocată/nefeliată/nerăzuită, pentru ca dispozitivul de împingere a alimentelor să nu se zgârie de cuţitele ascuţite ale conului/casetei.
Unele alimente nu sunt adecvate pentru tocare/feliere/răzuire. Asiguraţi-vă că utilizaţi conul/caseta corectă pentru alimentele pe care încercaţi să le preparaţi şi că alimentele sunt poziţionate corect mai întâi în tubul de alimentare înainte de feliere/răzuire/tocare. De asemenea, ingredientele pe care le utilizaţi trebuie să fie tari şi proaspete pentru a obţine rezultate satisfăcătoare şi pentru a evita acumularea alimentelor în suport (informaţiile vor depinde de modelul de produs).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Dacă pe pereţii vasului rămân lipite bucăţi de alimente (şuncă, ceapă etc.), opriţi aparatul, scoateţi-l din priză, îndepărtaţi bucăţile cu ajutorul unei spatule şi redistribuiţi-le în vas. Puneţi din nou aparatul în priză şi efectuaţi 2 sau 3 impulsuri suplimentare. Nu introduceţi NICIODATĂ degetele sau mâinile în vas sau în apropierea cuţitului.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.