TEFAL Robot de bucătărie Double Force Metal DO824H38

Robot de bucătărie Double Force Metal DO824H38 Un duo de succes în bucătărie

Forță de rotire sau viteză într-un robot de bucătărie: de ce să alegi?
Double Force este duo-ul perfect în bucătărie cu cele două motoare care furnizează nivelul optim de viteză și de forță de rotire. Cu o gamă mare de programe și accesorii, acest robot de bucătărie robust, elegant și multifuncțional este conceput special pentru a-ți satisface nevoile de preparare de zi cu zi.

Referinţă: DO824H38

Robotul de bucătărie DoubleForce: un duo perfect în bucătărie!

Cu robotul de bucătărie multifuncțional DoubleForce, nu este nevoie să alegi între viteză și putere!

Datorită celor două ieșiri ale motorului din dotare, acesta oferă rezultate optime. Dotat cu o putere de 1000 W, un bol principal cu o capacitate de 3 L, un recipient de tip blender cu o capacitate de 2 L, plus un total de 6 setări de viteză, DoubleForce poate manipula toate tipurile de ingrediente, de la cele mai mici la cele mai mari.

Dispunând de un set complet de accesorii, DoubleForce este robotul de bucătărie multifuncțional pentru radere, feliere, tocare, frământare și multe altele.

În plus, cu sistemul său exclusiv EasyLock, blocarea capacului nu a fost niciodată mai ușoară. Elegant și robust, DoubleForce este aliatul perfect în bucătărie!

Caracteristici esenţiale
 • Două ieşiri de motor diferite

  Fiecare ieșire de motor asigură nivelul optim de rotire și de viteză: mov pentru o viteză mai mică, dar putere de rotire mare și portocaliu pentru viteză mai mare, dar forță mai mică de rotire pentru vasul blender-ului.  

 • Sistem exclusiv EasyLock

  Blocarea capacului nu a fost niciodată mai uşoară: oriunde l-ai plasa pe bol, trebuie doar să rotești câteva grade în sensul acelor de ceasornic pentru a-l bloca. Bolul pentru tocare poate fi, de asemenea, blocat în două poziții pe robotul de bucătărie pentru a se potrivi atât utilizatorilor dreptaci, cât și celor stângaci.

 • Multiple accesorii

  Robotul de bucătărie DoubleForce este echipat cu o gamă largă de instrumente eficiente și dedicate: o lamă din oțel inoxidabil pentru a tăia și mărunți toate tipurile de ingrediente; 3 discuri reversibile din oțel inoxidabil pentru răzuire grosieră, feliere, răzuire fină/feliere și răzuirea/mărunțirea legumelor sau a brânzei; un recipient de tip blender pentru a mixa supe delicioase, sucuri, smoothie-uri etc.; un accesoriu pentru frământare pentru a prepara atât aluat moale cât și dens; tocător pentru a marunţi fin ceapă, usturoi, condimente, etc.; un tel pentru a bate frişcă pentru deserturi şi pentru a emulsiona sosuri cum ar fi maioneza. Un accesoriu pentru citrice, pentru prepara sucuri proaspete de citrice.

 • Procesare de înaltă capacitate și puternică a alimentelor

  Cu motorul său de 1000 W, bolul său principal cu o capacitate de 3 L și blenderul său cu o capacitate de 2 L, DoubleForce este capabil să proceseze orice tip de preparate, de la cele mai mici până la cele mai mari.

 • 6 otrepte de viteză

  Pentru fiecare ieșire de motor, două nivele diferite de viteză și o setare de tip pulse sunt disponibile prin intermediul comutatorului manual, astfel încât să formeze 6 setări diferite, pentru satisface orice variantă de preparare.

 • Standarde de înaltă calitate

  DoubleForce a fost conceput special pentru a fi elegant, cu finisările sale metalice și insertile de crom, dar și robust: rămâne extrem de stabil pe blatul de bucătărie, chiar și când este folosit la putere maximă. De asemenea, vine cu o cutie de depozitare, în așa fel încât instrumentele de tăiere și de frământare să încăpă perfect în bol.

Caracteristici
Număr de funcții 31  
Capacitatea totală a vasului 3.0  L
Putere 1000  
Funcție Pulse    
Număr de accesorii 10  
Capacitatea de lucru a vasului 1.5  L
Blender DA  
Capacitatea totală a blenderului 2.0  L
Capacitatea utilă a blenderului 1.5  L
Materialul blenderului Plastic  
Accesoriu pentru mărunțire Lamă din oțel inoxidabil  
Răzuire grosieră Disc reversibil pentru feliere/răzuire  
Răzuire fină Disc reversibil pentru feliere/răzuire  
Alte accesorii pentru răzuire Disc reversibil pentru răzuire parmezan / cartofi  
Accesoriu pentru frământare    
Accesoriu pentru emulsifiere Tel  
Storcător de citrice    
Mini tocător    
Spatulă    
Depozitare accesorii Depozitare în bol  
Depozitare cablu    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii Toate componentele exceptând baza cu motor  
Culoare Argintiu și gri închis  
Trepte de viteză 2  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
Lichidele ar trebui lăsate să se răcească până ajung la temperatura camerei înainte de a fi procesate. Nu turnaţi ingrediente fierbinţi în bol, deoarece căldura degajată de ingrediente poate provoca distrugerea garniturii de etanşare.
Vitezele mai mari se utilizează pentru accesorii precum blenderul şi discurile de feliere şi răzuire; totuşi, accesoriile precum storcătorul de citrice sau un instrument pentru aluat ar trebui utilizate la o viteză mai mică.
Butonul de pulsare se utilizează atunci când sunt necesare impulsuri scurte de energie la viteza optimă. Aceasta este o funcţie utilizată mai frecvent la folosirea blenderului şi este controlată de utilizator, ceea ce înseamnă că dumneavoastră controlaţi perioada de timp pe parcursul căreia aparatul funcţionează în acest mod. Acesta este un mod util de a evita procesarea excesivă a ingredientelor. De exemplu, poate fi utilizată pentru amestecarea fructelor într-o compoziţie pentru prăjitură la finalul procesării sau pentru pasarea fructelor moi în iaurt pentru prepararea unui smoothie.
Cuţitul din oţel inoxidabil se utilizează pentru: amestecare, pasare, prepararea piureurilor, obţinerea pesmetului, compoziţii de tip pastă, aluat de patiserie şi de prăjituri. Accesoriul de pasare se utilizează doar pentru obţinerea de preparate lichide precum supe, milkshake-uri, piureuri din fructe moi sau din legume şi fructe fierte. Acesta nu trebuie utilizat pentru tocarea cărnii sau pentru frământarea aluatului greu sau a aluatului de patiserie.
Pentru a reduce colorarea, frecați zonele pătate cu o cârpă sau un prosop de hârtie înmuiat în ulei pentru gătit, apoi curățați-le în mod obișnuit.
Această curățare trebuie neapărat efectuată imediat după utilizare pentru a reduce colorarea.

Scoateţi aparatul din priză.
Pentru o curăţare mai uşoară, clătiţi accesoriile imediat după utilizare.
Spălaţi şi uscaţi accesoriile: acestea pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu apă sau sub jet de apă, cu excepţia blocului motor, a ansamblului de tocat (reductorul + capul pentru tocat)*, unităţii de antrenare a mixerului* şi a corpului storcătorului de fructe* (*în funcţie de model). Ştergeţi-le cu un burete umed.
După ce s-au uscat, ungeţi cuţitul şi sitele tocătorului cu ulei pentru gătit pentru a le menţine gresate.
Turnaţi apă caldă şi câteva picături de detergent de vase lichid în vasul mixerului, închideţi capacul prevăzut cu dop pentru tubul de alimentare, lăsaţi-l să funcţioneze intermitent de câteva ori, scoateţi aparatul din priză şi clătiţi vasul.
Cuţitele accesoriilor sunt foarte ascuţite, mânuiţi-le cu grijă.
Mulţi roboţi de bucătărie au piese care pot fi spălate în maşina de spălat vase, cum ar fi bolul sau cuţitele, însă aceasta este adesea o caracteristică a fiecărui produs. Prin urmare, pentru mai multe informaţii, consultaţi instrucţiunile de utilizare şi de întreţinere ale aparatului. Carcasa motorului unui robot de bucătărie nu trebuie introdusă niciodată în maşina de spălat vase.
Verificaţi dacă sistemul cu blocare este complet introdus la locul său. Toţi roboţii de bucătărie trebuie să aibă bolul şi capacul poziţionate corect înainte de începerea procesării; aceasta este o caracteristică de siguranţă pentru a împiedica rotirea cuţitelor atât timp cât sunt expuse. Atunci când bolul şi capacul sunt blocate în poziţia corectă, marcajele lor vor fi aliniate.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Turnarea unui lichid fierbinte în bol care poate deforma garniturile de etanşare, utilizarea unei cantităţi prea mari de lichid, repoziţionarea incorectă a garniturii după spălare.
Un disc de emulsionare funcţionează diferit de un tel dublu tradiţional. Atunci când se utilizează un disc de emulsionare, amestecul se procesează în interiorul bolului, iar când se utilizează un tel dublu, aerul se încorporează mai repede în amestec, rezultând un aluat sau o compoziţie de tip pastă mai uşoară şi mai pufoasă.
Un robot de bucătărie este un aparat care este destinat să execute majoritatea activităţilor necesare în timpul gătitului, mai repede şi cu mai puţin efort decât dacă le-aţi executa manual. Funcţiile principale ale unui robot de bucătărie sunt tocarea, răzuirea şi amestecarea. Aproape toţi roboţii de bucătărie disponibili au şi funcţii de mărunţire şi de feliere de un anumit tip.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.