TEFAL Răzătoare Tefal Comfort K1290714

Răzătoare Tefal Comfort K1290714 Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi.

Răzătoare Tefal Comfort oferă o suprafață de răzuire curbată pentru eficiență maximă și un mâner confortabil și aderent ce asigură priza ideală în timpul sesiunilor de gătit. Descoperă noua gamă de ustensile de bucătărie concepute special pentru sesiuni de gătit fără stres.

Ustensile de bucătărie de înaltă calitate și rezistente la temperaturi ridicate pentru sesiuni de gătit ușoare în fiecare zi

Bucură-te de sesiuni de gătit fără griji datorită gamei de ustensile de bucătărie și accesorii concepute pentru confort sporit în utilizare.

Răzătoare Tefal Comfort oferă rezultate rapide și eficiente datorită suprafeței de răzuire curbate și a mânerului ergonomic pentru confort sporit.

 • Priza ideală: designul ergonomic asigură o priză confortabilă pentru o utilizare ușoară zi de zi.

 

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Suprafață de răzuire curbată

  Design inteligent cu o suprafață de răzuire curbată pentru eficiență maximă și utiizare ușoară.

 • Mâner confortabil

  Designul ergonomic oferă o priză confortabilă pentru o utilizare ușoară în fiecare zi.

 • Ușor de utilizat

  Răzătoarea Tefal Comfort este perfectă pentru utilizarea zilnică datorită designului inteligent și a mânerului ergonomic.

 • Compatibilitate cu mașina de spălat vase

Caracteristici
Materialul părții active SSTEEL/PLASTIC  
Culoarea părții active STAINLESS STEEL  
Material mâner PLASTIC+TPR  
Culoare mâner BLACK/GREY  
Familie GRATER  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Utilizați un burete abraziv din plastic, antiaderent, apă caldă și lichid de spălat vasele. Pentru vasele de gătit din oțel inoxidabil, vă recomandăm agenți de curățare speciali pentru oțel inoxidabil.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.