TEFAL Masterchef Pro QB625D38

Masterchef Pro QB625D38 Dă frâu liber creativităţii în bucătărie!

Dă frâu liber creativităţii în bucătărie!
Fie că doreşti să prepari un tort clasic pentru cină sau o reţetă sofisticată pentru un eveniment, Masterchef Pro te ajută să creezi reţete magice. Datorită motorului puternic de 1200 W, a setului cu cele 3 accesorii pentru patiserie şi a bolului cu o capacitate de 5.5 L, poţi face din fiecare tort un vis devenit realitate. Prepară reţete delicioase chiar la tine acasă cu accesoriile incluse în pachet: blender de sticlă, feliator/tocător şi maşină pentru tocat carne. Finisajul premium ii oferă un aspect distins și elegant, perfect pentru orice bucătarie.

Referinţă: QB625D38

Dă frâu liber creativităţii în bucătărie!

Fie că doreşti să prepari un tort clasic pentru cină sau o reţeta sofisticată pentru un eveniment, Masterchef Pro te ajută să creezi reţete magice.

Datorită motorului puternic de 1200 W, a setului cu cele 3 accesorii pentru patiserie şi a bolului cu o capacitate de 5,5 L, poţi prepara până la 2 kg de compoziție pentru tort, 45 de brioşe gustoase, 1.6 kg de aluat dens pentru pâine şi 4 pizza delicioase dintr-o singură lovitură!

Poţi face din fiecare tort un vis devenit realitate. Finisajul premium îi oferă un aspect atemporal, perfect pentru blatul din bucătăria ta.

Caracteristici esenţiale
 • Ajutorul tău favorit în bucătărie!

  Datorită motorului puternic, bolului său cu o capacitate de 5.5 L şi a design-ului premium, robotul de bucătărie Masterchef Pro va deveni aliatul tău preferat în bucătărie!

 • Miscare planetară dublă de mixare pentru rezultate optime

  Cu mișcarea planetară dublă de mixare, capul robotului de bucătărie și instrumentul de patiserie se rotesc în direcții opuse pentru a obține rezultate omogene de fiecare dată.

 • Capacitatea bolului de 5,5 L

  Poţi bate până la 12 albuşuri de ou, pregăti fără efort aluatul pentru până la 45 de brioșe şi 4 aluaturi mari de pizza datorită bolului cu capacitate de 5,5 L.

 • Finisaj de tip premium

  Te vei îndrăgosti de finisajul metalic peste care urmele timpului nu-și vor face simțită prezența. Robust datorită corpului metalic turnat, acesta își va face treaba chiar dacă vorbim despre aluaturi de de păine dense!

   

 • Set metalic de patiserie de înaltă calitate

  Frământă, amestecă şi bate cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnică: cârlig de frământat pentru aluaturi grele, paletă și tel.

 • 3 ieşiri de alimentare

  3 ieşiri de alimentare pentru o gamă largă de accesorii opționale.

 • Prepară acasă smoothie-uri și cocktailuri delicioase

  Blenderul de sticlă cu o capacitate de 1.4 L este ideal pentru smoothie-uri, spargerea gheții, cocktailuri și altele. Lamele sunt de asemenea detașabile pentru o curățare ușoară.

 • Prepară-ţi chifteluţe, tartar sau burgeri din carne acasă!

  Maşina de tocat carne include 3 site din inox pentru diferite tipuri de procesare (fin, mediu sau grosier) și un accesoriu pentru cârnați si kebbe. Tava și lamele sunt confecționate din oțel inoxidabil.

 • Bucură-te de legume şi fructe proaspăt feliate sau răzuite

  Accesoriul răzătoare/feliator include 3 conuri din inox detaşabile pentru servire direct în bol. Acest accesoriu este ideal pentru multe tipuri de preparate crude precum fructe, legume, branzeturi, ciocolată, migdale și alune. Vei obține rapid și ușor propria salată crudă sau de tip coleslaw.

   

Caracteristici
Putere 1200  
Capacitatea totală a vasului 5.5  L
Tel DA  
Metal turnat    
Funcție Pulse    
Număr de funcții 6  
Tipuri de funcții Tel, Batere, Frământare, Blenduire, Feliere/ Răzuire, Tocare  
Mișcare planetară    
Capacitate aluat de pâine 1.6  kg
Capacitate aluat de prăjituri 2  kg
Materialul vasului Oțel inoxidabil  
Blender DA  
Capacitatea totală a blenderului 1,4  L
Materialul blenderului Sticlă  
Răzătoare / feliator    
Funcții de mărunțire și feliere Feliere, răzuire fină/grosieră  
Mixer DA  
Cârlig pentru aluat DA  
Mașină de tocat carne    
Vas suplimentar NU  
Accesorii opţionale    
Culoare Metal  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.