Robot de bucătărie TEFAL Masterchef Gourmet QB505G38

Masterchef Gourmet Preparate delicioase fără efort!

Referinţă: QB505G38

Bucuraţi-vă în fiecare zi de prăjituri şi torturi delicioase!

Puternic şi versatil, Masterchef Gourmet este partenerul ideal în bucătărie pentru a prepara deserturile preferate în fiecare zi: fursecuri, mousse de ciocolată, brioşe...Simplificaţi-vă viaţa cu stil!

 • Cu un design special conceput, telul Flex ajunge cu uşurinţă până la baza bolului, astfel încât toate ingredientele sunt rapid amestecate şi capătă o textură fină şi pufoasă.
 • Rotaţia planetară dublă (capul robotului şi ustensilele de patiserie se rotesc în direcţii opuse) asigură rezultate rapide şi texturi fine și omogene.
 • Bateţi până la 10 albușuri de ou, preparaţi până la 40 de brioșe sau chiar 3 aluaturi mari de pizza datorită bolului cu o capacitate de 4.6 l.
 • Frământaţi, amestecaţi şi bateţi cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnică: cârlig de frământat pentru aluaturi grele, mixer, tel Flex.
 • O gamă completă de accesorii de calitate pentru preparate savuroase şi variate: blender, tocător/feliator, masină de tocat şi storcător de fructe.
Caracteristici esenţiale
 • Perfect firm and airy whipped egg whites every time, even for small quantities !

 • Planetary dual mixing movement for optimum mixing results!

 • Light and airy whipped egg whites every time!

 • 4.6L bowl capacity

 • High quality metal pastry kit

 • Mix up fresh fruit smoothies, whip up pancake batter, enjoy hot or cold soups and much more…

 • Enjoy freshly sliced and shredded vegetables and fruits

 • Prepare your own fresh meatballs, tartares or burgers at home!

 • Enjoy making fresh juices using seasonal fruit and vegetables…carrot, tomato, or apple juice. Ideal for your daily vitamin intake!

 • Lacking inspiration? Enjoy 25 recipe ideas!

Caracteristici
Putere 900  
Capacitatea totală a vasului 4,6  L
Tel Tel Flex  
Număr de rețete 25  
Broșură de rețete    
Funcție Pulse    
Număr de funcții 7  
Tipuri de funcții Amestecare, batere, frământare, răzuire/feliere, pasare, tocare, stoarcere  
Mișcare planetară    
Capacitate aluat de pâine 0,8  kg
Capacitate aluat de prăjituri 1,8  kg
Materialul vasului Oţel inoxidabil  
Blender DA  
Capacitatea totală a blenderului 1,5  L
Materialul blenderului Plastic  
Răzătoare / feliator    
Funcții de mărunțire și feliere Răzuire fină/grosieră, feliere, Reibekuchen  
Mixer DA  
Cârlig pentru aluat DA  
Mașină de tocat carne    
Storcător    
Vas suplimentar NU  
Accesorii opţionale    
Depozitare cablu    
Culoare Roșu rubiniu  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.