Robot de bucătărie TEFAL Masterchef Gourmet QB407H38

Masterchef Gourmet Puternic şi versatil, robotul de bucătărie pentru preparare fără efort

Referinţă: QB407H38

PREŢ RECOMANDAT
1.349,00 RON1
1. Preţ recomandat. Acesta nu este nici minim şi nici obligatoriu.

Prepararea prăjiturilor este acum mai uşoară!

Aşa cum toţi marii maeştri bucătari ai lumii îşi adoră roboţii de bucătărie, şi dumneavoastră vă veţi îndrăgosti imediat de acest robot! Pentru că Tefal Masterchef Gourmet este partenerul perfect pentru gătit şi copt.
Compoziţiile pentru prăjituri şi aluatul de pâine se prepară uşor datorită mixerului rezistentşi a cârligului de frământat; albuşurile de ou devin capătă o textură fină şi pufoasă datorită telului unic Flex. Bolul din oţel inoxidabil de 4 litri este prevăzut cu capac.

Datorită rotaţiei planetare duble (capul robotului şi ustensilele de patiserie se rotesc în direcţii opuse), acest robot de bucătărie frământă, bate şi amestecă perfect toate ingredientele. Simplificaţi-vă viaţa cu stil!
  • Rotaţie planetară dublă pentru rezultate rapide şi optime.
  • Extrem de adaptabil datorită blenderului de 1,5 litri pentru prepararea piureurilor delicioase şi a tocătoarelor/feliatorului pentru tocarea şi felierea legumelor, a storcătorului de fructe şi a tocătorului de carne.
  • Utilizaţi telul Flex unic şi brevetat pentru a bate chiar şi cea mai mică cantitate de albuş de ou!
Caracteristici esenţiale
  • default

Caracteristici
Putere 900  
Capacitatea totală a vasului 4  L
Tel Tel Flex  
Funcție Pulse    
Mișcare planetară    
Capacitate aluat de pâine 0,8  kg
Capacitate aluat de prăjituri 1,8  kg
Mixer De mare rezistență  
Cârlig pentru aluat DA  
Depozitare cablu    
Culoare Argintiu  
Preţ 1.349,00 RON
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.