TEFAL Formă de copt pentru cozonac DeliBake 30 cm J1640174

Formă de copt pentru cozonac DeliBake 30 cm J1640174 Savurează gustul dulce al succesului în bucătărie!

Bucură-te de preparatele tale preferate datorită formei de copt pentru cozonac Delibake! Aceasta este ușor de curățat și oferă o desprindere perfectă a preparatului datorită învelișului antiaderent.

Referinţă: J1640174

Forma de copt DeliBake: Savurează gustul dulce al succesului în bucătărie!

Bucură-te de sesiuni de copt ușoare și fără griji datorită gamei Delibake.

Forma de copt pentru cozonac de 30 de cm oferă o experiență unică de gătit datorită învelișului antiaderent ce asigură o desprindere ușoară a preparatului fiind este ușor de curățat.

Fabricată din oțel carbon de înaltă calitate, forma de copt DeliBake este cheia succesului către preparate pufoase și pline de savoare!

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Desprindere ușoară

  Bucură-te de o desprindere ușoară pentru preparatele tale, chiar și pentru cele mai delicate, datorită învelișului antiaderent.

 • Produs din bucataria Jamilei: suportul bunătăților dulci si nu numai

  "Un ajutor pentru sesiuni de gatit usoare si fara griji. Forma are un interior antiaderent, ceea ce inseamna ca prajiturile se vor desprinde foarte usor, fara sa fie nevoie sa folosim un cutit." Jamila

 • Ușor de curățat

  Formele sunt ușor de curățat datorită învelișului antiaderent.

 • Fabricat în Germania

  Formele de copt Delibake sunt confecționate cu măiestrie germană pentru a oferi rezultate de top.

Caracteristici
Familia tehnică CAKE TIN  
Dimensiune 30 cm  
Culoare înveliş interior GREY - KAISER  
Culoare înveliş exterior (BO) RED - KAISER  
Grosime 3/10  
Material Oțel carbon  
Înveliș/finisaj interior LACQUER  
Înveliș/finisaj exterior Lac  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Folosiți întotdeauna ustensile din lemn sau din plastic. Nu folosiți niciodată ustensile din metal.
Dimensiunile menționate pe ambalaj sunt, de obicei, dimensiunile interne, însă, în orice caz, o mică diagramă ilustrează corespondența dimensiunilor.
NU. Vasele de gătit cu înveliș antiaderent TEFAL/T-fal nu conțin PFOA. Acest lucru este verificat în mod regulat de laboratoare independente, care verifică absența PFOA din produsele finite. Începând din 2003, au fost realizate cu regularitate teste de laboratoare independente din multe țări (Aromalyse și Ianesco din Franța, TüvSud din Hong Kong și SGS din China). Aceste teste au demonstrat în mod sistematic absența PFOA din produsele cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
Sunt foarte rare cazurile în care învelișul antiaderent se uzează în condiții de utilizare casnică obișnuită. Utilizarea și întreținerea corecte vor permite o performanță mai bună în timp. Cele mai multe cazuri de uzare a învelișului antiaderent prezintă urme de supraîncălzire, zgâriere și/sau curățare cu produse abrazive.
Ca parte a angajamentului său față de calitate, Tefal/T-fal a creat o politică de Eco informare denumită „Sănătate și mediu” privind produsele sale cu înveliș antiaderent. Acest angajament garantează absența PFOA, a plumbului și a cadmiului din învelișurile Tefal/T-fal și caracterul inofensiv al produselor noastre antiaderente din punctul de vedere al influenței asupra mediului înconjurător și asupra consumatorului. Această politică de Eco informare se bazează pe o analiză periodică realizată de laboratoare independente din mai multe țări (INERIS din Franța, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS din Regatul Unit, FABES Labs din Germania, MB Labs din Canada, SGS din China). Acest angajament se regăsește pe site-ul Tefal/T-fal, precum și pe ambalajele vaselor de gătit cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
În prezent, există multă confuzie cu privire la învelișurile antiaderente, uneori în ceea ce privește PFOA. Cu toate acestea, învelișurile antiaderente Tefal/T-fal sunt realizate din PTFE (abrevierea denumirii științifice politetrafluoroetilenă), iar caracterul inofensiv al acestui material este recunoscut de agențiile de sănătate publică din Europa și Statele Unite ale Americii. PFOA și PTFE sunt două elemente complet diferite. Pe scurt, vasele de gătit cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal sunt realizate din PTFE și nu conțin PFOA. În plus, de peste 20 de ani, Tefal/T-fal și-a luat angajamentul de a nu utiliza plumb sau cadmiu pentru niciunul dintre vasele sale de gătit, care să servească drept garanție a caracterului inofensiv al tuturor produselor sale.
PFOA este abrevierea în limba engleză standard pentru acidul perfluorooctanoic. În cazul produselor sale finite, angajamentul Tefal/T-fal este acela de a garanta absența PFOA, a plumbului și a cadmiului și caracterul inofensiv pentru mediu și consumator al produselor sale care au înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
Învelișurile antiaderente și emailul vaselor de gătit Tefal/T-fal nu conțin nici cadmiu, nici plumb. Toate vasele noastre de gătit sunt concepute și fabricate fără plumb sau cadmiu de peste 20 de ani. Puteți găsi această eco-informație pe ambalajele tuturor produselor noastre cu înveliș antiaderent Tefal/T-fal.
Învelișul antiaderent Tefal/T-fal este un înveliș tehnic realizat dintr-un polimer numit politetrafluoroetilenă = PTFE. Proprietățile antiaderente ale vaselor de gătit sunt asigurate de PTFE. Autoritățile de sănătate publică din Europa și din Statele Unite ale Americii (ANSES, EFSA, FDA) au demonstrat că PTFE este o substanță inertă care nu intră în reacție chimică cu alimentele, apa sau produsele de curățat de uz casnic. Este total inofensivă în caz de ingerare. Aceste autorități de sănătate publică au confirmat caracterul inofensiv al învelișurilor antiaderente din PTFE ale vaselor de gătit. De altfel, PTFE este atât de sigură încât este utilizată în mod frecvent în medicină la pacemakerele cardiace și micile tuburi care înlocuiesc arterele. Aceasta este utilizată pentru proceduri chirurgicale pentru pacienții care suferă de boli grave ale rinichilor. În cele din urmă, și unele proteze pentru articulații sunt acoperite parțial cu PTFE.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.