Innovation-Bandeau-934x198_RO.jpg

Inovaţia este ADN-ul nostru

Suntem convinşi că inovaţia este cheia succesului.

La Tefal, ne folosim cunoştinţele în domeniul tehnologiei şi al ergonomiei, cunoştinţele în ceea ce priveşte utilizarea zilnică a produselor şi obiceiurile consumatorilor pentru a evalua nevoile dumneavoastră şi pentru a crea noi soluţii, produse şi servicii care vă vor îmbunătăţi viaţa de zi cu zi.

Suntem conştienţi că ascultându-vă pe dumneavoastră este cel mai bun mod prin care putem oferi inovaţii care vă vor schimba obiceiurile în bine.

Ce înseamnă „inovaţia” Tefal?

Echipa noastră de cercetare şi dezvoltare monitorizează în mod constant ultimele tehnologii şi cele mai recente aşteptări ale consumatorilor.

În demersul nostru pentru inovaţie, explorăm noi domenii, mult mai complexe decât gama de aparate casnice de bază. Mergem mai departe: consultăm universităţi şi cercetările acestora în domenii specifice, cum este procesul de preparare a alimentelor, precum şi maeştri bucătari, cum este Jamie Oliver, cu care am lucrat îndeaproape pentru a vă oferi vase de gătit de calitate deosebită şi aparate foarte simplu de utilizat.

Exploraţi portalul nostru cu inovaţii speciale şi consultaţi câteva exemple de inovaţii majore aici !

ActiFry

Inovator pentru sănătatea dumneavoastră

Ideea de a prepara acasă cartofi prăjiţi cu foarte puţin ulei a apărut acum ceva timp şi am reuşit să abordăm acest aspect dintr-un alt unghi, prin cercetarea noastră în colaborare cu universităţile franceze care se concentrează asupra procesului de preparare a alimentelor. Aceste cunoştinţe noi ne-au determinat să înţelegem rolul precis pe care îl are uleiul la gătit şi parametrii exacţi necesari pentru a obţine un preparat crocant la suprafaţă şi moale la interior.

După ce am dezvoltat şi stăpânit acest proces, a fost nevoie să îl transpunem într-un aparat electrocasnic. A fost nevoie de nu mai puţin de cinci generaţii de prototipuri şi de mai multe teste organoleptice pentru a ajunge la calitatea şi rezultatele dorite.

Aşa a apărut ActiFry. Şi acum ne bazăm pe dumneavoastră să continuaţi această călătorie culinară.

 

Vizualizaţi materialul video

 
 

Freemove

Pentru libertate totală de mişcare, descoperiţi fierul de călcat fără cablu!

Fierul de călcat Freemove nu are nevoie deloc de cablu. Baza sa subţire, pe care o puteţi fixa efectiv de masa dumneavoastră de călcat, se conectează la priză şi încarcă fierul de călcat.

Reîncărcare constantă: fierul de călcat este repoziţionat pe baza sa pentru a fi reîncărcat în timpul sesiunii de micro-pauză (în loc să fie poziţionat vertical, ca în cazul unui fier de călcat cu cablu).

Bază ergonomică: baza este adaptată la mişcarea orizontală naturală a persoanei care calcă. Un dom care absoarbe şocurile, ghidând fără probleme fierul în poziţie.

Vizualizaţi materialul video

Thermo-Spot®

Descoperiţi secretul preparării perfecte a alimentelor cu Thermo-Spot®!

Ştiaţi că pentru prepararea perfectă a alimentelor este esenţial să preîncălziţi adecvat tigaia? La fel cum cuptorul are nevoie de preîncălzire înainte de copt, trebuie să preîncălziţi tigaia dacă doriţi cele mai bune rezultate de preparare a alimentelor.

 

Thermo-spot® este un indicator termic care vă ajută să pregătiţi în siguranţă feluri de mâncare perfecte pentru cei dragi.

Cum funcţionează? Este simplu. Chiar în interiorul tigăii, există un indicator care devine roşu atunci când se atinge temperatura ideală de gătit.
Înainte de încălzire, modelul Thermo-Spot® este clar vizibil. Pe măsură ce tigaia se încălzeşte, culoare începe să se schimbe. După ce ajunge la temperatura ideală, simbolul Thermo-Spot® devine roşu intens, asigurând o temperatură uniformă şi ideală pentru prepararea tuturor felurilor de mâncare.
Thermo-Spot® este disponibil pentru majoritatea vaselor de gătit vaselor de gătit Tefal şi aparatelor electrice, precum (plitele sau grătarele).

Bucuraţi-vă de cea mai bună experienţă de preparare a alimentelor, de la început până la sfârşit!

Vizualizaţi materialul video

Tehnologia inteligentă (Smart Technology)

Pentru a face ca activitatea de călcat să fie o plăcere şi pentru a obţine rezultate perfecte, Tefal vă prezintă Smart Technology™. Datorită acestui nou dispozitiv, temperatura şi aburul staţiei de călcat sunt reglate electric şi cu o singură atingere, puteţi obţine combinaţia ideală de abur/temperatură şi veţi călca uşor şi rapid.

Fără compromisuri legate de performanţă, acum fără nicio reglare, călcatul devine sigur şi uşor.

O combinaţie optimă cu o singură atingere


Ultrasimplu de utilizat, oferă combinaţiile optime, presetări, temperatură şi abur, cu o singură atingere.
O gamă de produse intuitive şi inovatoare

Tefal oferă numeroase staţii de călcat pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră. Acestea furnizează o combinaţie perfectă de control uşor şi autocontrol. Fie că sunteţi expert sau nu, cu Tefal, oricine poate călca perfect!

Bine de ştiut

3 paşi pentru o sesiune de călcare perfectă:
 

  • Umeziţi şi înmuiaţi ţesăturile pentru o călcare mai lină
  • Talpa fierbinte a fierului de călcat va usca şi netezi fibrele
  • Nu împăturiţi hainele imediat după călcare, pentru a evita formarea cutelor!

Sunteţi gata să intraţi în noua eră a călcatului?

Bucuraţi-vă de tehnologia inteligentă (Smart Technology) cu staţiile noastre de călcat..

Vizualizaţi materialul video