Stufat de somon și fenicul

Stufat de somon și fenicul

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 2 medalioane de somon a câte 150 g (fără piele)
  • 200 g de fenicul mărunțit
  • 100 g de morcovi, tăiați felii subțiri
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 10 fructe de pădure roșii
  • 2 linguri de smântână proaspătă grasă
  • Sare și piper
  • 1 vârf de cuțit de mărar proaspăt, tocat
  • 100 ml de supă de pește

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Prăjește feniculul și morcovii.

Adaugă somonul, sarea, piperul, fructele roșii. Acoperă cu supă.

Timp de gătire: 4 minute.

Adaugă smântâna peste fenicul și mărarul tocat mărunt. Servește cald.