Gnocchi cu sparanghel alb

Gnocchi cu sparanghel alb

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 270 g de gnocchi
  • 6 vârfuri albe de sparanghel, decojite
  • 1/2 ceapă dulce curățată și mărunțită
  • 3 felii de șuncă italiană, tăiată fâșii
  • 150 ml de supă de legume
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Taie sparanghelul în patru bucăți. Toarnă uleiul în oală.

Călește ceapa până când devine translucidă. Adaugă restul ingredientelor cu excepția șuncii.

Asezonează cu sare și piper. Amestecă.

Timp de gătire: 3 minute.

Împarte în porții și decorează cu șuncă.