Fusilli cu somon

Fusilli cu somon

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 160 g de paste fusilli
  • 220 ml de apă
  • 150 g de somon afumat tăiat fâșii
  • 70 ml de smântână lichidă, 15% grăsime
  • 75 g de dovlecei, tăiați cubulețe
  • Zeama de la 0.5 lămâi
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • Busuioc tăiat mărunt
  • Sare și piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Adaugă apa, uleiul de măsline și pastele în oală. Amestecă, adaugă sare și acoperă etanș.

Timp de gătire: 5 minute.

Adaugă smântână, zeamă de lămâie, somon afumat, dovlecei cruzi și busuioc. Adaugă piper și servește.