Frittata cu frunze de ridiche

Frittata cu frunze de ridiche

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 200 g frunze de ridiche
  • 4 ouă
  • 4 sau 5 linguri de parmezăn ras
  • 2 linguri de ulei de maăsline
  • Sare & piper

Pregătire

Spală, usucă și toacă grosier frunzele de ridiche. În tigaia ta antiaderentă Tefal, gătește lent frunzele în puțin ulei până îți schimbă culoarea - verde închis!

Într-un bol, bate ouăle, apoi adaugă frunzele de ridiche și parmezan.

Adaugă compoziția în tigaia Tefal și gătește timp de 10 minute la foc mic.

Cu grijă, întoarce frittata pe cealaltă parte și continuă să gătești pentru încă 5 minute.

Servește imediat după preparare sau la scurt timp după.