Chiftele în sos de tarhon

Chiftele în sos de tarhon

Felul principal

  • 2

    Număr de persoane

  • Redus

    Cost

  • Foarte uşor

    Dificultate

  • Timp de preparare

  • Timp de gătit

Ingrediente

  • 300 g de chiftele de vită, congelate
  • 1 lingură de ulei
  • 1 lingură de tarhon, spălat și mărunțit
  • 10 cl de supă de vită
  • 1/4 cepe dulci tăiate felii subțiri
  • 1 bucățele de unt
  • 1 linguriță de făină
  • 5 cl de smântână dulce
  • 2 felii de lămâie
  • Sare, piper

Pregătire

Pregătește ingredientele.

Toarnă uleiul în oală.

Rumenește chiftelele. Pune-le deoparte. Topește untul. Adaugă ceapa. Călește câteva minute. Adaugă făina și amestecă bine.

Adaugă supa și smântâna. Amestecă bine. Asezonează ușor. Pune chiftelele înapoi în oală cu lămâia. Acoperă etanș.

Timp de gătire: 5 minute.

Adaugă tarhonul.