TEFAL Robot de bucătărie MasterChef Gourmet+ QB632D38

Robot de bucătărie MasterChef Gourmet+ QB632D38 Puternic și totuși delicat pentru deserturi perfecte!

Dă frâu liber creativității tale! MasterChef Gourmet+ este puternic și totuși delicat, ceea ce îl face perfect pentru prepararea unei game variate de deserturi delicioase! Prepară până la 40 de brioșe în o dată datorită motorului de 1100 W și a bolului de mixare cu o capacitate de 4.6 L. Robotul de bucătărie vine la pachet cu un set de 3 accesorii exclusive: telul Flex (pentru a obține albușuri de ou perfecte, aerate), bolul de mixare Flex (și un bol 3 în 1 din silicon) și accesoriul Delica'tool (pentru prepararea deserturilor aerate într-un timp scurt). Prepară compoziții de tort, frământă aluat de pâine sau pizza datorită mixerului și a cârligului pentru aluaturi grele. Aparatul este finisat cu mare atenție la detalii ce vor da mai mult stil și eleganță bucătăriei tale!

Referinţă: QB632D38

Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Gourmet+: Bucură-te de deserturi pufoase și aerate!

Nicio zi nu ar trebui să se termine fără un tort de casă!

Cu Robotul de bucătărie Tefal Masterchef Gourmet+, dă frâu liber creativităţii datorită multitudinii de funcţii pe care acesta le deține.

Bucură-te de mousse de ciocolată, tiramisu, soufflé-uri, macaroons și alte deserturi aerate datorită combinației dintre cele 3 accesorii exclusive (telul cu tehnologia patentată Flex, bolul de mixare Flex și accesoriul Delica'tool).

Masterchef Gourmet+ a fost conceput special pentru oameni ca tine, care adoră să facă prăjituri de casă şi să exceleze în bucătărie. Batere, frământare, mixare: tu vii cu creativitatea iar el cu puterea!

Cu un design modern și finish metalic, Masterchef Gourmet+ va satisfice și cele mai exigente așteptări, și va da o notă de eleganță bucătăriei tale. Experimentează şi crează reţete noi şi sofisticate, chiar azi!

Experimentează şi crează reţete noi şi sofisticate, chiar azi!

 

Caracteristici esenţiale
 • 3 accesorii exclusive

  MasterChef Gourmet+ vine la pachet cu 3 accesorii pentru ca tu să prepari deserturi aerate într-un timp scurt. Combinația dintre telul Flex, bolul de mixare Flex și accesoriul Delica'tool te va ajuta să economisești timp și să prepari rețetele tale favorite fără efort!

 • Accesoriu exclusiv Delica'tool

  Efectuează pași delicați direct cu robotul de bucătărie fără a mai pierde timp făcându-i de mână! Încorporează preparate ușoare (albușuri de ou, frișcă...) în cele dense și obține o compoziție aerată într-un timp scurt.

 • Bol Flex exclusiv: primul bol de mixare 3 în 1 din silicon pentru rezultate rapide!

  Prepară produsele ale de patiserie preferate fără efort datorită bolului de mixare 3 în 1 din silicon!

  • Bolul de mixare Flex este compatibil cu cuptorul cu microunde: topește ingredientele direct în bolul de silicon;
  • Un al doilea bol: atunci când coacem, de obicei, avem nevoie de mai mult decât un singur bol, bolul Flex a fost proiectat special pentru a fi compatibil cu tote aparatele tale de bucătărie;
  • Ușor de depozitat.

 • Tel cu tehnologia exclusivă Flex pentru rezultate de mixare perfecte chiar și cu un singur ou

  Datorită firului extins de pe al treilea nivel, telul Flex ajunge cu ușurință la fundul bolului pentru a mixa cu ușurință toate ingredientele pentru rezultate ușoare și aerate într-un timp scurt.

 • Mișcare planetară pentru rezultate optime de mixare!

  Aceasta presupune o mișcare uniformă a accesoriului de mixare și a părții superioare a aparatului ceea ce garantează o mixare perfectă și rezultate omogene.

 • Set metalic de patiserie de înaltă calitate

  Setul conține telul cu tehnologia patentată Flex pentru preparate ușaore, mixer pentru aluatul de produse de patiserie și un cârlig pentru aluaturi grele. Setul de accesorii ce vine la pachet cu robotul de bucătărie MasterChef Gourmet+ este perfect pentru o utilizare zilnică!

 • Rapid și puternic

  MasterChef Gourmet+ oferă un motor cu o putere de 1100 W, 8 trepte de viteză și funcția Pulse pentru mixare omogenă.

 • Bol de mixare de 4.6 L și mâner vertical

  Mixează până la 10 albușuri de ou, prepară până la 40 de brioșe și 3 aluaturi mari de pizza datorită bolului de mixare de 4.6 L. Mânerul vertical permite o ușoară manipulare a acestuia.

 • Lipsă de inspirație? Beneficiază de cele 33 de idei de rețete!

  Cartea de rețete este disponibilă pentru descărcare pe site-ul Tefal și conține 33 de rețete, de la gustări zilnice până la deserturi delicioase, inclusiv 8 rețete dedicate accesoriului esclusiv Delica'tool.

 • Opțiuni nelimitate!

  MasterChef Gourmet+ este compatibil cu o varietate de accesorii opționale (blender din plastic sau inox, mini-tocător, mașină de tocat carne, feliator, set de accesorii pentru paste) pentru ca tu să poți prepara toate rețetele tale preferate pentru cei dragi.

 • Blender din inox cu o capacitate de 1.5 L

  Acesta este ideal pentru cocktail-uri, zdrobirea gheții, supe și multe altele. Recipientul este rezistent la schimbările bruște de temperatură pentru a mixare ingrediente calde și reci în același timp. De asemenea, lamele sunt detașabile pentru o curățare ușoară.

 • Feliator inclus

  Bucură-te de fructe și legume proaspăt feliate și mărunțite! Feliatorul prezintă 4 conuri detașabile, confecționate din inox ce permite servirea direct în bol. De asemenea, acesta vine la pachet cu un con Reibekuchen.

 • Mașină de tocat carne inclusă

  Prepară-ți propriile chifteluțe, tartares și burgeri chiar la tine acasă! Mașina de tocat carne inclue 2 grile din inox pentru diferite tipuri de tocat (medie și grosieră). Lamele mașinii se ascut singure pentru rezultate optime de fiecare dată.

Caracteristici
Tel Tel Flex  
Funcție Pulse    
Mișcare planetară    
Blender DA  
Capacitatea totală a blenderului 1.5  L
Materialul blenderului Oţel inoxidabil  
Răzătoare / feliator    
Mixer Metal  
Cârlig pentru aluat Metal  
Mașină de tocat carne    
Depozitare cablu    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Zona de descărcare
Zona de descărcare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.