TEFAL Blender de mare viteză Ultrablend+ BL936E38

Blender de mare viteză Ultrablend+ BL936E38 Dezlanțuie adevarata putere a fructelor și legumelor

 

Cu blender-ul de ultra mare viteza UltraBlend+, obtii rezultate perfecte de mixare de pana la 15 ori mai fine datorita celor 45.000 de rotatii pe minut!**
Noul blender de la Tefal are la baza tehnologia Tripl'Ax Pro®, dispunand astfel de 6 lame rezistente din inox si un motor ultra puternic de 1500 W.
UltraBlend+ asigura rezultate exceptionale de mixare de fiecare data, cu ajutorul celor 6 programe automate si a controlului manual, pentru ca tu sa te bucuri de preparate delicioase si pline de vitamine.  
**vs. un blender obisnuit Tefal.

 

Descoperă blenderul UltraBlend+ şi tehnologia inovatoare Tripl’Ax Pro!!

Cu blenderul de mare viteză UltraBlend+ obții rezultate perfecte de mixare de până la 15 ori mai fine datorită celor 45.000 de rotații pe minut!

 • **** Noul blender de la Tefal are la bază tehnologia Tripl'Ax Pro®, dispunând astfel de 6 lame rezistente, confecționate din oțel inoxidabil și un motor ultra puternic de 1500 W pentru a obține astfel amestecuri fine, omogene și spumoase.
 • UltraBlend+ asigură rezultate excepționale de mixare de fiecare dată, cu ajutorul celor 6 programe presetate: smoothie, marunțire gheată, supă fiebinte, sorbet, marunțire alune/nuci și funcție de autocurătare.
 • Poți alege unul dintre cele 6 programe sau modul manual pentru cele mai creative rețete .
 • Astfel, vei putea savura shake-uri naturale, smoothie-uri, supe reci sau fierbinți, să marunțeşti nuci, alune sau orez pentru a obține cu ușurința faină de orez fără gluten, preparată în casă sau chiar cuburi de gheață pentru cocktailuri originale, exact pe gustul tau!
 • **vs. un blender obișnuit Tefal.
Caracteristici esenţiale
 • Tehnologia Tripl'Ax Pro: lame revolţionare de la Tefal  

  6 lame din inox ce combină 3 acțiuni complementare, garantează rezultate perfecte de mixare.

 • Accesoriu pentru mixare și presare

  Blenderul dispune de un accesoriu pentru mixarea şi presarea celor mai solide alimente.

 • Motor durabil de 1500 W

  Blenderul dispune de un motor rezistent și puternic, capabil să prepare sucuri făcute în casă, supe, sosuri și multe alte preparate.

 • Recipient de tritan cu o capacitate mare

  Datorită recipientului din tritan cu o capacitate de doi litri, ultra rezistent, ce nu reține mirosuri și nu contine BPA, cu noul blender de la Tefal poți mixa alimente reci sau fierbinți, fără teamă că acesta le-ar putea altera calitațile nutritive.

 • 6 programe automate

  6 programe automate, pentru a crea o varietate de preparate (Smoothie, Zdrobire Gheaţă, Supă Fierbinte, Sorbet, Mărunțire Nuci, Autocurăţare).

 • 45,000 RPM*

  *45,000 rotaţii pe minut: rezultate perfecte de mixare de până la 15 ori mai fine în comparație cu un blender obişnuit**.
  Propulsare a muchiei lamei cu mai mult de 460 km/h.
  ** vs un blender obișnuit Tefal

 • Ecran digital intuitiv

  Ecranul intuitiv oferă un confort sporit în utilizare.

Reţete
Caracteristici
Tehnologia Tripl'Ax Pro    
Materialul recipientului Plastic  
Funcție de mărunțire a gheții    
Număr de lame 6  
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Garanție 2 ani  

Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Capacul trebuie să fie întotdeauna închis în timpul funcţionării aparatului.
Pentru a adăuga ingrediente pe parcursul mixării, scoateţi dopul tubului de alimentare şi introduceţi ingredientele prin orificiul de umplere al capacului.
Această funcţie, în cazul în care aparatul dumneavoastră este prevăzut cu o astfel de funcţie, permite zdrobirea cuburilor de gheaţă, prepararea de smoothie-uri sau de băuturi reci cu ajutorul funcţiei Pulse.
Turnaţi întotdeauna în vas mai întâi ingredientele lichide înainte de a adăuga ingredientele solide, fără a depăşi nivelul maxim indicat.
Pentru a obţine cele mai bune rezultate, trebuie să tăiaţi alimentele în cuburi de maximum 2-3 cm înainte de a le pasa.
Nu, nu introduceţi bolul în cuptorul cu microunde.
Înainte de prima utilizare, vă recomandăm să spălaţi toate accesoriile blenderului cu apă caldă şi detergent, având grijă să nu vă răniţi cu cuţitele care sunt foarte ascuţite. Nu este necesar să spălaţi corpul blenderului înainte de utilizare.
Tocătorul poate fi folosit pentru pătrunjel, usturoi, ceapă, pâine, nuci etc.
Folosiți funcția „de pulsare” pentru impulsuri de 2 secunde, timp de maximum 3 minute.
Opriți și lăsați blenderul în pauză timp de 15 minute înainte să reîncepeți.
Pentru a curăța corpul aparatului, înainte de toate scoateți-l din priză și utilizați o cârpă umedă.
Pentru a curăța bolul, utilizați apă și detergent sau detergent de vase lichid.
Anumite boluri pot fi spălate în mașina de spălat vase, consultați instrucțiunile de utilizare.
Acest fenomen este cauzat probabil de cantitatea prea mare de alimente sau de bucăţile de alimente prea mari sau prea tari. Pentru a remedia acest lucru, reduceţi dimensiunea sau cantitatea de ingrediente sau adăugaţi puţin lichid.
Aparatul nu este aşezat pe o suprafaţă plană şi stabilă; aparatul nu este stabil.
Volumul ingredientelor care urmează să fie pasate este prea mare, reduceţi cantitatea de ingrediente.
Dacă vibraţiile persistă, contactaţi un centru de reparaţii autorizat.
Conținutul se scurge prin capac (se revarsă):
• volumul ingredientelor este prea mare, nu depășiți nivelul maxim de umplere a vasului indicat în instrucțiunile de utilizare,
• capacul nu este poziționat corect, fixați-l corespunzător pe vasul blenderului.
În cazul în care capacul are o garnitură de etanșare, verificați starea acesteia și înlocuiți-o dacă este necesar.

Conținutul se scurge prin partea inferioară a vasului:
• aparatul dumneavoastră nu este echipat cu cuțite detașabile: este posibil ca garnitura de etanşare a cuțitului să fie deteriorată, duceți-o la un centru de reparații autorizat pentru a fi verificată,
• aparatul dumneavoastră este echipat cu cuțite detașabile: verificați ca acestea să fie poziționate în mod corect pe vas: cuțitele trebuie să fie corect introduse în vas (nu trebuie să existe spațiu între cuțite și fundul vasului),

• verificaţi dacă garnitura este corect poziționată pe cuțite, cele 3 pliuri ale garniturii trebuie să fie vizible după instalarea acesteia. Dacă aceasta este poziționată în celălalt sens, nu veți putea fixa cuțitele pe vas,

• verificați starea garniturii de etanșare și înlocuiți-o dacă este necesar,
• verificați ca vasul să nu fie crăpat sau spart în urma unei lovituri.
Dacă scurgerea conținutului persistă, duceți aparatul la un centru de reparații autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Sistemul de încălzire controlează un rezistor de încălzire cu filament electric (nu este un sistem de încălzire cu inducție).
Aparatul nostru respectă standardele franceze/europene în ceea ce privește emisia de frecvențe radio, inclusiv limitarea expunerii umane la câmpurile electromagnetice.
Aparatul dumneavoastră este prevăzut cu un sistem de împământare. Conectați întotdeauna aparatul la o priză cu împământare.
Trebuie să aveți întotdeauna în vedere măsurile de precauție necesare în cazul persoanelor care au stimulatoare cardiace.