TEFAL Aparat pentru deserturi și produse de patiserie Cake Factory Délices KD810112

Aparat pentru deserturi și produse de patiserie Cake Factory Délices KD810112 Deserturi delicioase preparate într-un timp scurt!

Dă frâu liber imaginației tale cu aparatul pentru deserturi Tefal Cake Factory Délices. Cele 5 programe automat, cu ajustare inteligentă a temperaturii și 1 mod manual, vor face toată treaba pentru tine pentru ca tu să poți petrece mai mult timp cu cei dragi. Aparatul vine la pachet cu o varietate de accesorii, precum: o tavă de copt, 6 forme pentru brioșe, 6 mini forme pentru prăjituri, o formă de copt de mari dimensiuni, o carte de rețete, manual de utilizare și aplicație de mobil cu rețete, toate acestea pentru ca tu să obții rezultate perfecte simplu și rapid!

Referinţă: KD810112

Aparatul pentru deserturi Tefal Cake Factory Délices: Deserturi delicioase preparate într-un timp scurt!

Aparatul pentru deserturi Tefal Cake Factory Délices este ideal pentru a petrece momente speciale alături de familia ta.

Cele 5 programe automate, cu ajustare inteligentă a temperaturii, sunt ideale pentru a prepara rețete delicioase în fiecare zi.

Aparatul vine la pachet cu tot ceea ce ai nevoie pentru rețete perfect preparate: o tavă de copt, 6 forme pentru brioșe, 6 mini forme pentru prăjituri, o formă de copt de mari dimensiuni, o carte de rețete, manual de utilizare.

În plus, poți descoperi peste 100 de alte rețete, descrise pas cu pas, prin intermediul aplicației de mobil.

Cake Factory este ușor de depozitat în bucătăria ta datorită designului compact.

Află mai multe aici.

 *test efectuat pentru rețeta de prăjitură cu iaurt și ciocolată în forma de cop Tefal Share

Caracteristici esenţiale
 • Rezultate mai pufoase față de cele obținute cu un cuptor!*

  Cele 5 programe automate cu ajustare automată a temperaturii în timpul gătitului și modul manual asigură rezultate perfecte de fiecare dată.

 • Produs din bucataria Jamilei: fabrica de prăjituri de la tine din bucătărie

  "Fabrica de prajituri, cum ii mai spun eu, este un aparat inteligent, cu ajutorul caruia poti face repede o multime de deserturi, usor si fara frica de esec. Pur si simplu, n-ai cum sa dai gres, desi pregatirea deserturilor ii sperie pe multi. Este foarte simplu de folosit, consuma mai putin ca un cuptor conventional si nici nu trebuie preincalzit. In plus, te poti inspira oricand din aplicatia Tefal pentru retete delicioase.
  Se numeste el "Cake Factory", dar cu ajutorul lui fac si foarte multe preparate sarate: quiche-uri, mini pizza, chiar si friptura." Jamila

 • Ideal pentru întreaga familie

  5 programe automate cu ajustare automată a temperaturii în timpul gătitului + 1 mod manual pentru rezultate perfect de fiecare dată.

 • Ușor de utilizat

  Panoul de control inteligent și intuitiv este ușor de utilizat, ideal pentru atunci când ești ajutat de cei mici!

 • Pachet complet pentru o utilizare ușoară

  Aparatul vine la pachet cu tot ceea ce ai nevoie pentru a obține rezultate perfecte în fiecare zi: un cadru-suport pentru forme, 6 forme pentru brioșe, 6 mini forme pentru prăjituri, o formă de copt de mari dimensiuni și un grătar pentru rezultate omogene.

 • Lasă-te inspirat

  Descoperă cartea de rețete și manualul de utilizare + multe alte rețete și sfaturi disponibile în aplicația de mobil.

 • Design compact

  Aparatul este ușor de depozitat în bucătăria ta datorită designului său compact.

 • Aplicație dedicată

  În pană de idei? Descarcă gratuit aplicația Tefal și bucură-te de cele peste 100 de rețete disponibile.

Caracteristici
Culoare Alb & roz  
Temperatură maximă 240  °C
Programe de gătit 6  
Broșură de rețete    
Altele 1 suport pentru forme de copt  
Lungimea cablului de alimentare 1  m
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Alb  
Putere 1100  W
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Aplicația are 175 pentru formele puse la dispoziție și încă 30 de rețete suplimentare pentru formele suplimentare care pot fi cumpărate de pe pagina de accesorii de pe site. Pe parcursul duratei de viață a produsului vor fi adăugate rețete noi.
Aplicația nu mai este compatibilă cu versiunea de Android 4.4.4 și versiunile anterioare, din cauza securității îmbunătățite a datelor.

În măsura posibilului, îți recomandăm să îți actualizezi dispozitivul la o versiune de Android mai nouă sau să utilizezi un alt dispozitiv compatibil.

Actualizările îți vor permite nu doar să te bucuri de o experiență mai bogată, cu caracteristici noi și compatibilitate cu cele mai recente tehnologii, ci te vor proteja, de asemenea, împotriva posibilelor vulnerabilități de securitate care au fost eliminate în cele mai recente versiuni.
Există câte un program adecvat pentru fiecare tip de rețetă. În funcție de programul selectat este indicat un timp de gătire implicit. Există mai multe rețete pentru fiecare program. Din acest motiv, s-ar putea să fie necesar să ajustezi timpul în funcție de rețeta aleasă. Nu este necesară preîncălzirea, iar gătirea începe la pornirea programului, de îndată ce aparatul este închis și ai apăsat pe butonul Start.

Atenție: pentru a obține cele mai bune rezultate, este esențial să urmezi rețeta și să respecți proporțiile.

Dacă nu ești sigur ce program de gătit să utilizezi, consultă ghidul de gătit de mai jos:
Cake Factory cooking times
Da, capacul poate fi deschis în timpul gătirii. Aceasta nu afectează procesul de gătire dacă nu ții capacul deschis mai mult de 30 s.
NU. Pentru a topi ciocolata, de exemplu, poți folosi un bol din ceramică, inox sau silicon, respectând dimensiunile maxime: L 19 cm x l 19 cm x h 6 cm. Este interzisă utilizarea plasticului în aparat deoarece se poate topi și poate produce emisii toxice.
După turnarea amestecului preparat în formă și închiderea capacului:
- Derulează programele de gătit folosind butoanele – și +. Se aprinde pictograma aleasă.
- Confirmă timpul necesar.
- Apăsați butonul OK pentru confirmare.

Da, folosind modul automat sau modul manual, însă timpii de gătire trebuie ajustați. Asigură-te că ajustezi cantitățile în mod corespunzător și că formele nu sunt supraumplute, conform manualului de instrucțiuni.
În Cake Factory (fabrica de prăjituri) pot fi gătite atât preparate dulci, cât și sărate. Cu toate acestea, în prezent nu avem rețete specifice pentru produse sărate. Poți încerca să prepari propriile rețete sărate folosind modul manual, însă trebuie să te asiguri că ajustezi cantitățile în mod corespunzător și că formele nu sunt supraumplute, conform manualului de instrucțiuni.
Da, poți folosi propria tavă de copt, dacă e suficient de mică încât să încapă în aparat. Cu toate acestea, se recomandă să nu folosești tăvi din plastic în aparat. Asigură-te că ajustezi cantitățile în mod corespunzător și că formele nu sunt supraumplute, conform manualului de instrucțiuni. Tava trebuie să fie compatibilă cu gătirea la cuptor la 250 °C.
Nu, formele din silicon nu trebuie unse suplimentar cu grăsime.
Asigură-te că dispozitivele sunt instalate pe o suprafață stabilă, uscată și rezistentă la căldură.
Conectează aparatul la priză și apasă butonul de pornire/oprire.
Primul program luminează intermitent, indicând modul „Selectare program”.
• Îndepărtează ambalajele, etichetele și accesoriile de pe interiorul și exteriorul unității.
• Înainte de prima utilizare, curăță cu grijă cele 3 forme folosind apă caldă și detergent de spălat vase, apoi clătește-le cu grijă și usucă-le.
• Apasă butonul de pornire/oprire pentru a opri aparatul.
• Deconectează aparatul de la sursa de alimentare.
• Lasă aparatul Cake Factory (fabrica de prăjituri) să se răcească cel puțin 2 ore.


• Se interzice cu strictețe spălarea aparatului și a cablului de alimentare în mașina de spălat vase sau sub jet de apă.
• Pentru a curăța capacul, folosește un burete umezit cu apă fierbinte și șterge apoi cu o cârpă uscată.
• Nu scufunda niciodată aparatul integral sau parțial în apă sau în alt lichid.
• Asigură-te întotdeauna că aparatul este curat și uscat înainte de depozitare.
Accesoriile de gătit, grătarul și bolul antiaderent din aluminiu pot fi spălate în mașina de spălat vase.


Nu se recomandă spălarea formelor din silicon în mașina de spălat vase. Formele din silicon se spală cu apă caldă și puțin detergent, apoi se clătesc temeinic pentru a îndepărta toate reziduurile. Usucă-le temeinic. Nu folosi bureți de sârmă, șmirghel sau produse de curățare abrazive pentru a curăța forma antiaderentă. Folosește doar nailon sau lavete fără fibre metalice.
Tăvile antiaderente pot fi spălate în mașina de spălat vase, însă se recomandă să le tratezi după ce le speli astfel.
Vă recomandăm să spălați manual formele de silicon folosind apă caldă și detergent, însă ar putea fi spălate și în mașina de spălat vase, pe raftul de sus.
Formele din silicon sunt antiaderente deoarece nu absorb uleiul sau grăsimea lăsate de produse în timpul gătirii, astfel încât acestea se desprind cu ușurință și pot fi scoase din formă. Așadar, după curățare, trebuie șterse cu o cârpă uscată.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu există niciun risc de supraîncălzire dacă prepari mai multe serii.
Dacă apare un mesaj de eroare, consultă Ghidul de depanare de mai jos:
Cake Factory troubleshooting guide
Programele de pe Cake Factory (fabrica de prăjituri) sunt echilibrate pentru a obține prăjituri moi și, deși unele nu sunt la fel de rumenite cum ar fi de așteptat, sunt delicioase și gătite superb. Timpii de gătire pot fi ajustați.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Aparatul nu se înfierbântă foarte tare la exterior în timpul funcționării, nu există niciun risc de arsuri. Cu toate acestea, atunci când scoți formele din aparat după gătire, se recomandă folosirea unor mănuși pentru cuptor.
Nu atingeți părțile fierbinți ale aparatului în funcțiune. Ține-ți mâinile și fața la distanță de aburul care iese prin spatele aparatului.
Nu e neapărat mai rapid decât un cuptor, dar depinde cu siguranță de rețete.
Cu toate acestea, e nevoie să încălzești cuptorul înainte de a-l utiliza, ceea ce poate lua mult timp, însă cu Cake Factory (fabrica de prăjituri), nu e necesar timpul de încălzire înainte de a lansa programul.
Mai mult decât atât, nu va trebui să monitorizezi procesul de gătire și nici să ajustezi temperatura, astfel încât te poți ocupa de alte lucruri în timpul preparării: poți economisi astfel timp în care să te joci cu copiii, iar rezultatele să fie perfecte!
Depinde de formele pe care le folosești. Pentru prăjituri individuale, poți obține atâtea porții câte prăjituri ai copt. Dacă pregătești o prăjitură mare folosind bolul antiaderent din aluminiu, poți servi până la 8 persoane.