TEFAL Oală sub presiune electrică multifuncțională One Pot CY505E30

Oală sub presiune electrică multifuncțională One Pot CY505E30 Este atât de rapid și ușor să prepari mese delicioase în doar câteva minute

Bucură-te de compania prietenilor și familiei tale în timp ce masa se gătește singură fără a fi nevoie să monitorizezi procesul de preparare. Această oală sub presiune electrică a fost proiectată special pentru a reduce timpul petrecut în bucătărie. Programele automate de gătit îți vor permite să gătești orez, ovăz, tocană, gătești la abur, rumenești, gătire lentă, rapidă și multe altele!

Referinţă: CY505E30

Oala sub presiune electrică multifuncțională Tefal One Pot CY505E30

Bucură-te de rețetele tale favorite într-un timp scurt datorită oalei sub presiune electrică multifuncțională Tefal One Pot.

Aceasta poate găti orice de la orez, cereale, terci, paste și legume până la carne, supă, aluat și pizza precum și gem, cremă de brânză și altele - toate acestea sunt posibile datorită cărții de rețete inclusă în pachet.

Bolul sferic inovativ, cu capacitate totală de 6 L (capacitate maximă de gătit 4 L), asigură o difuzie ideală a căldurii pentru o gătire uniformă și rezultate rapide și totuși delicioase.

Îți poți crea propriile rețete datorită funcției Do It Yourself ce-ți oferă posibilitatea de a personaliza timpul de preparare și timperatura și dacă dorești ca preparatul să fie sau nu gătit sub presiune.

De asemenea, oala sub presiune electrică multifuncțională Tefal One Pot dispune de funcția de Pornire Automată și Păstrare la Cald - ambele cu o durată de până la 24 de ore.

Capacul pentru închidere etanș oferă siguranță sporită, pachetul având în compoziția sa următoarele accesorii: spatulă, coș pentru gătire la abur, bol și recipient pentru dozarea ingredientelor - perfecte pentru toate rețetele.

 

Caracteristici esenţiale
 • 25 de programe

  Oala sub presiune electrică multifuncțională Tefal One Pot, ce dispune de 25 de programe automate de gătire, a fost proiectată pentru a prepara mese delicioase și pentru a reduce timpul petrecut în bucătărie. Printre aceste programe se numără și: orez, ovăz, mâncare pentru bebeluși, gătire sub presiune (mică, medie, mare), coacere, 3 nivele de gătire pentru tocană/supă, 3 nivele de gătire la abur, 7 nivele de rumenire, 3 nivele de prăjire, gătire lentă și reîncălzire.

 • Funcție Manuală

  Această funcție îți va permite să ajutezi timpul de preparare și temperatura pentru a-ți crea propriile rețete.

 • Carte de rețete

  One Pot vine la pachet cu o carte ce conține 45 de rețete precum carne gătită înăbușit și tocană, fructe de mare, supă chiar și desert.

 • Păstrează la cald până la 24 de ore

  One Pot beneficiază de funcția Păstrează la Cald ce-ți va permite să menți cald preparatul tău până la 24 de ore.

 • Ușor și sigur de utilizat

  Capacul oferă o închidere sigură, complet etanș, pentru o utilizare sigură și fără griji.

 • Rapid și ușor

  Oala sub presiune electrică multifuncțională reduce timpul de preparare al rețetelor tale și oferă o modalitate diferită de a prepara rețetele tale favorite.

 • Pornire automată

  One Pot beneficiază de funcția de Pornire Automată de până la 24 de ore pentru o utilizare ușoară.

 • Compatibilitate cu mașina de spălat

  Spatula, recipientul pentru dozarea ingredientelor și coșul sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.

Reţete
Caracteristici
Panou de comandă LED  
Gătit sub presiune    
Funcție de menținere la cald    
Temperatură reglabilă    
Pornire programabilă    
Setare Reţeta bucătarului    
Grosimea vasului 1.8  mm
Vas detașabil    
Cronometru    
Capacitatea vasului (l) 6  L
Cablu detașabil    
Dispozitiv de siguranță contra supra-presiunii    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare Negru, argintiu  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.