TEFAL Oală sub presiune electrică multifuncțională One Pot CY505E30

Oală sub presiune electrică multifuncțională One Pot CY505E30 Pregătește mâncăruri delicioase cu oala electrică multifuncțională Tefal

De acum este mai simplu ca oricând să îți faci timp pentru tine și totodată să pregătești mâncăruri delicioase, fără efort. A sosit momentul să faci cunoștință cu One Pot de la Tefal, asistentul inteligent și priceput, care face minuni în bucătărie.

Dacă ți-ai dorit mult timp un multicooker care să îți ușureze viața, oala sub presiune multifuncțională va fi cu siguranță o descoperire de care te vei bucura împreună cu toată familia. Nu este nevoie să depui efort sau să supraveghezi constant procesul de gătire, pentru că în oala One Pot masa se pregătește singură și este cât se poate de gustoasă.

Ai la dispoziție programe automate pentru a găti la abur, a rumeni, a găti lent sau rapid și a obține rapid diverse preparate, de la orez sau tocăniță până la friptură, supă, gem sau pizza.

Referinţă: CY505E30

Ce avantaje îți aduce oala electrică multifuncțională Tefal

Oala are 25 de programe automate, care vin în ajutorul tău, pentru a-ți permite să prepari cât mai repede o masă delicioasă. Ai și control deplin asupra preparatelor, pentru că One Pot îți oferă posibilitatea de a-ți crea propriile rețete, cu ajutorul funcției Do it Yourself, unde personalizezi temperatura și timpul de gătire cu un timer digital, astfel încât să obții mâncarea exact așa cum ți-o dorești.

Funcția Păstrează Cald este ideală atunci când gătești pentru mai târziu și vrei să nu ți se răcească mâncarea timp de 24 de ore. De asemenea, pentru că bolul sferic are capacitate maximă de gătit de 4 L - și totală de 6 - vei putea pregăti fără probleme mai multe porții deodată.

Căldura este difuzată uniform în interiorul bolului, pentru ca mâncarea să se gătească rapid și să aibă un gust excelent. Poți alege să folosești și funcția de Pornire Automată, pentru ca aparatul să se ocupe de gătit atunci când tu decizi - nu uita, însă, că este necesar nu doar să pornești timerul digital, ci și să pui ingredientele în interior. Capacul de sticlă al oalei este complet etanș, iar alături de supapa de siguranță și cea de eliberare a presiunii, te ajută să gătești fără griji. Curățarea se realizează foarte simplu, datorită faptului că poți pune componentele în mașina de spălat vase. Produsul este realizat din materiale de înaltă calitate, precum inox, sticlă, aluminiu, oțel inoxidabil și ceramică.

Oala vine însoțită de un manual de utilizare, pentru a afla cum folosești simplu și rapid fiecare dintre butoane, precum și cu o serie de rețete, de care te poți bucura împreună cu cei dragi.

 

Caracteristici esenţiale
 • 25 de programe

  Oala sub presiune electrică multifuncțională Tefal One Pot, ce dispune de 25 de programe automate de gătire, a fost proiectată pentru a prepara mese delicioase și pentru a reduce timpul petrecut în bucătărie. Printre aceste programe se numără și: orez, ovăz, mâncare pentru bebeluși, gătire sub presiune (mică, medie, mare), coacere, 3 nivele de gătire pentru tocană/supă, 3 nivele de gătire la abur, 7 nivele de rumenire, 3 nivele de prăjire, gătire lentă și reîncălzire.

 • Funcție Manuală

  Această funcție îți va permite să ajutezi timpul de preparare și temperatura pentru a-ți crea propriile rețete.

 • Carte de rețete

  One Pot vine la pachet cu o carte ce conține 45 de rețete precum carne gătită înăbușit și tocană, fructe de mare, supă chiar și desert.

 • Păstrează la cald până la 24 de ore

  One Pot beneficiază de funcția Păstrează la Cald ce-ți va permite să menți cald preparatul tău până la 24 de ore.

 • Ușor și sigur de utilizat

  Capacul oferă o închidere sigură, complet etanș, pentru o utilizare sigură și fără griji.

 • Rapid și ușor

  Oala sub presiune electrică multifuncțională reduce timpul de preparare al rețetelor tale și oferă o modalitate diferită de a prepara rețetele tale favorite.

 • Pornire automată

  One Pot beneficiază de funcția de Pornire Automată de până la 24 de ore pentru o utilizare ușoară.

 • Compatibilitate cu mașina de spălat

  Spatula, recipientul pentru dozarea ingredientelor și coșul sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.

Caracteristici
Panou de comandă LED  
Gătit sub presiune    
Funcție de menținere la cald    
Temperatură reglabilă    
Pornire programabilă    
Setare Reţeta bucătarului    
Grosimea vasului 1.8  mm
Vas detașabil    
Cronometru    
Capacitatea vasului (l) 6  L
Cablu detașabil    
Dispozitiv de siguranță contra supra-presiunii    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Culoare Negru, argintiu  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.