TEFAL Robot de bucătărie Equinox QB15E838

Robot de bucătărie Equinox QB15E838 Mixare ușoară a până la 5 aluaturi de pizza!*

Robotul de bucătărie Tefal Equinox a fost proiectat special pentru sarcinile zilnice din bucătărie, având un bol cu o capacitate de 4.8 L, ideală pentru întreaga familie. Rezultatele perfecte vor fi ușor de obținut de acum datorită mișcării planetare duble ce ajunge în fiecare cm al bolului și comenzilor ușor accesibile.

Referinţă: QB15E838

Robotul de bucătărie Equinox: Mixare ușoară a până la 5 aluaturi de pizza!*

Robotul de bucătărie Tefal Equinox este ideal pentru orice sarcină în bucătărie, oferind rezultate fine într-o cantitate optimă pentru orice ocazie.

Bolul de inox, cu o capacitate de 4.8 L este ideal pentru a prepara rețetele tale preferate pentru întreaga familie - suficient pentru a prepara 5 aluaturi de pizza*.

Mișcarea planetară acoperă fiecare cm al bolului, cu o rotație inteligentă ce garantează rezultate fine și omogene.

Descoperă robotul de bucătărie ce oferă performanțe de top, acesta venind la pachet cu un cârlig pentru aluaturi grele.

Motorul puternic de 800 W oferă suficientă putere pentru toate rețetele tale preferate, având 6 trepte

de viteză și Funcția Pulse.

*crustă subțire, de 22 cm diametru

*crustă subțire, de 22 cm diametru

Caracteristici esenţiale
 • Capacitate mare

  Robotul dispune de un bol de inox cu o capacitate de 4.8 L, ideală pentru a prepara până la 5 aluaturi de pizza* și multe alte rețete pentru întreaga familie.

 • Rezultate fine, fără efort

  Mișcarea planetară oferă rezultate omogene fără efort: capul aparatului și accesoriul de patiserie se învârt în sensuri opuse pentru a acoperi în întregime suprafața bolului.

 • Mixare perfectă

  Obține rezultate ușoare și aerate pentru ingrediente precum albușuri de ou, creme și bezele, într-o capacitate de până la 800 ml.

 • Frământare perfectă

  Prepară până la 1.8 kg de aluaturi delicioase și perfect omogene datorită accesoriului pentru frământare.

 • Cârlig pentru aluaturi grele

  Robotul vine la pachet cu un cârlig pentru aluaturi grele, confecționat din metal, ce oferă o preparare rapidă a aluaturilor grele, cu o cantitate de până la 500 g de făină, precum cele pentru pâine și nu numai.

 • Putere de mixare versatilă

  Motorul puternic de 800 W îți va permite să prepari o varietate de rețete rapid și ușor.

 • Ușor de utilizat

  Bucură-te de precizie și control maxim asupra aparatului datorită celor 6 trepte de viteză și a funcție Pulse.

 • Design rezistent

  Performanțe de top și stabilitate îmbunătățită datorită ventuzelor de la baza robotului.

Caracteristici
Tel DA  
Funcție Pulse    
Mișcare planetară    
Materialul vasului Oţel inoxidabil  
Blender NU  
Mixer Metal  
Cârlig pentru aluat Metal  
Vas suplimentar NU  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.