TEFAL Robot de bucătărie Wizzo QB310538

Robot de bucătărie Wizzo QB310538 Ajutorul tău în bucătărie

Robotul de bucătărie Wizzo îți va simplifica viața în bucătărie! Cu ajutorul setului pentru patiserie ce include telul cu tehnologie patentată Flex Whisk succesul este garantat. Preparară biscuiți, pizza, prăjiruri sau torturi fără efort! Rețetele pe care ti-ai dorit mereu să le prepari dar nu ai îndrăznit niciodată vor deveni floare la ureche. Ușor de folosit și depozitat datorită deschiderii frontale și a poziționării butoanelor, nu va mai fi nevoie să cauți comenzile împrejurul aparatului. Datorită designului său inteligent, robotul de bucătărie Wizzo se potrivește perfect în orice bucătărie.

Referinţă: QB310538

Robotul de bucătărie Tefal Wizoo: Posibilități nelimitate

Adevăratul talent stă în capacitatea de a lucra în echipă. Crește-ți potențialul în bucătărie cu ajutorul robotului de bucătărie Tefal Wizzo, special proiectat pentru a-ți simplifica viața.

Puternic şi versatil, Wizzo este partenerul ideal în bucătărie pentru a prepara deserturile preferate în fiecare zi: fursecuri, mousse de ciocolată, brioşe...Simplifică-ți viaţa cu stil!

Cu un design special conceput, telul Flex ajunge cu uşurinţă până la baza bolului, astfel încât toate ingredientele sunt rapid amestecate şi capătă o textură fină şi pufoasă.


Mișcarea planetară asigură rezultate rapide şi texturi fine și omogene.


Poți prepara până la 40 de brioșe sau chiar 3 aluaturi mari de pizza datorită bolului cu o capacitate de 4 L.
Frământă, amestecă şi bate cu setul de patiserie: cârlig de frământat pentru aluaturi dense, mixer, tel Flex.


Tefal îți pune la dispoziție online o carte cu 25 de rețete perfecte pentru inspirația ta de zi cu zi, disponibilă pe site-ul Tefal.ro.

 

 

 

 

 

Caracteristici esenţiale
 • Ajutorul tău în bucătărie

  Adevăratul talent stă în capacitatea de a lucra în echipă. Crește-ți potențialul în bucătărie cu ajutorul robotului de bucătărie Wizzo, special proiectat pentru a-ți simplifica viața. Odată ce vei începe să-l folosești nu vei renunța la el niciodată!

 • Tehnologia Flex Whisk

  Graţie tehnologiei Flex încorporate în tel şi formei speciale, cu Wizzo poţi bate albuşuri foarte pufoase şi aerate, chiar pornind de la 1 singur albuș de ou.

 • Ușor de folosit și depozitat

  Posibilitate de utilizare frontală a robotului face ca Wizzo să fie ușor de manevrat și datorită designului său inteligent produsul de potrivește perfect în orice bucătărie.

 • Rezultate optime de mixare

  Datorită mișcarii planetare, accesoriile pentru patiserie și telul acoperă toată suprafața bolului pentru rezultate de mixare omogene.

 • Set pentru patiserie

  • tel cu o tehnologie patentată Flex Wisk pentru spume și aluaturi ușoare;
  • mixer;
  • cârlig din inox pentru aluaturi dense.

   

   

 • Bol din inox cu design elegant

  Wizzo este prevăzut cu un bol din inox cu o capacitate de 4 L cu protecție împotriva stropilor, perfect pentru a găti pentru întreaga familie. Poți prepara până la 40 de brioșe sau 3 pizza (cu un diametru de 28 cm, cu blat gros) pentru a-ți încânta familia și prietenii.
   

 • Rapid și puternic

  Cu o putere de 1000 W și 4 trepte de viteză + funcție turbo obții rezultate perfecte de mixare, personalizate în funcție de preparatul ales.

 • Opțiuni multiple

  Compatibil cu 4 accesorii (blender, tocător, mașină de tocat carne, accesorii pentru feliere/radere) robotul de bucătărie Wizzo poate întruni toate nevoile familiei tale.

 • Carte de rețete

  Aceasta este disponibilă pe site-ul Tefal și oferă 25 de rețete delicioase, de la gustări zilnice la deserturi savuroase.

 • Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi ușor de reparat;
  • Livrare rapidă și costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani;
  • 6.500 de centre de service la nivel mondial.

Caracteristici
Putere 1000  
Capacitatea totală a vasului 4  L
Tel DA  
Broșură de rețete    
Funcție Pulse    
Mișcare planetară    
Compact    
Capacitate aluat de pâine 0.8  kg
Capacitate aluat de prăjituri 2.7  kg
Mixer DA  
Cârlig pentru aluat DA  
Culoare Roșu  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Înainte de a utiliza aparatul pentru prima dată, spălaţi toate componentele accesoriilor cu apă călduţă şi detergent (consultaţi secţiunea privind curăţarea din manualul de utilizare). Clătiţi-le şi uscaţi-le.
Aşezaţi blocul motor pe o suprafaţă plană, curată şi uscată.
Puneţi aparatul în priză.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Nu toți roboții de bucătărie funcționează în același fel. Unii roboți procesează preparatele prin intermediul accesoriilor care sunt atașate unui braț mobil în timp ce o parte din roboții de bucătărie au accesoriile atașate de partea inferioară a bolurilor.  Anumite modele de roboţi de bucătărie se utilizează în special pentru frământarea aluatului şi amestecarea compoziţiilor pentru prăjituri. Roboții de bucătărie execută aceste activităţi, dar cu nivele de eficienţă diferite, în funcţie de model. Dacă doriţi să faceţi prăjituri, trebuie să luaţi în considerare frecvenţa cu care veţi executa această activitate. Dacă aceasta va fi o activitate frecventă, atunci trebuie să alegeți un robot de bucătărie dedicat acestor tipuri de preparate. Trebuie ţinut cont de faptul că roboţii de bucătărie au dimensiuni diferite.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.