TEFAL Mixer vertical QuickChef 3 în 1 HB653838

Mixer vertical QuickChef 3 în 1 HB653838 Rezultate fine ușor de obținut!

Cu mixerul vertical Tefal Quickchef, beneficiază de putere optimă, cu minim de efort. Prepară în cel mai scurt timp o gamă largă de preparate, datorită Tehnologiei exclusive Powelix, ce oferă performanțe cu până la 30% mai rapide, și a  motorului de 800W și păstrează controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea mixerului, într-un mod intuitiv datorită iluminării de pe fundal. Sistemul antistropire și mânerul antialunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părțile compatibile cu mașină de spălat vase facilitează curățarea. Nu în ultimul rând, mixerul este dotat cu un pahar gradat de 800 ml şi un tocător de 500 ml pentru a putea toca o gamă largă de ingrediente.

Referinţă: HB653838

Mixerul vertical Tefal Quickchef: Puterea maximă de mixare este acum la îndemână!

Cu mixerul vertical Tefal Quickchef, te bucuri de putere optimă, fără niciun efort.

Gătește cu ușurință o gamă variată de preparate, datorită Tehnologiei exclusive Powelix, ce oferă performanțe cu până la 30% mai rapide, și a motorului de înaltă performanță (1000 W) și păstrezi controlul cu cele 20 de viteze, care pot fi ajustate fără oprirea aparatului datorită iluminării de fundal intuitive.

Sistemul antistropire și mânerul antialunecare oferă confort în utilizare, în timp ce părțile compatibile cu mașină de spălat vase ușurează curățarea.

*comparativ tehnologiei Tefal cu 2 lame

Caracteristici esenţiale
 • Tehnologia exclusivă Powelix

  Combină 6 lame din inox cu 3 acţiuni complementare pentru a garanta o mixare perfectă și rezultate mai rapide cu până la 30%**.

 • Performanță optimă

  Motor de performanță ridicată de 800 W pentru eficiență maximă.

 • 20 trepte de viteză

  Poți ajusta viteza intuitiv, cu ajutorul fundalului iluminat, fără oprirea blenderului.

 • Protecție antistropire

  Oferă confortul necesar pentru gătit.

 • Mâner moale la atingere, cu sistem antialunecare

  Pentru control mai bun, chiar şi cu mâinile ude.

 • Pahar gradat

  Acesta oferă o utilizare confortabilă și dispune de o capacitate de 800 ml.

 • Tocător

  Ideal pentru a toca o varietate de ingrediente, cu o capacitate totală de 500 ml.

 • Tel

  Perfect pentru a mixa diferite preparate, fără efort.

 • Obține texturi cremoase

  Mișcarea de rotație a lamelor creează un vortex ce atrage ingredientele către lame pentru rezultate fine fără bucăți întregi.

 • Mixează până și cele mai dure ingrediente

  Lamele din inox de înaltă calitate dispun de un unghi de tăiere optimizat pentru a tăia până și cele mai dure ingrediente.

 • Mixare fără efort

  Lamele ascuțite asigură o performanță optimă de tăiere pentru rezultate fine de fiecare dată.

Caracteristici
Putere 800  W
Funcție Pulse    
Funcție Turbo    
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Tocător    
Capacitate tocător 500  ml
Mini tocător    
Tel    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Rețete incluse    
Culoare Gri & negru  
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.