TEFAL Mixer vertical Infiny Force HB866A38

Mixer vertical Infiny Force HB866A38 Elegant, adaptabil şi ultraperformant

Infinity Force este cel mai eficient mixer vertical de la Tefal, ideal pentru supe, compoturi, smoothie și băuturi chiar și cele cu ingrediente dure. Motor puternic de 750 W și cele 20 de trepte de viteză + funcția Turbo asigură o eficiență optimă, în timp ce setul de 3 accesorii de înaltă calitate oferă soluții inteligente pentru preparatele tale preferate. De asemenea, mixerul beneficiază de un design elegant, confecționat din materiale de înaltă calitate, pe măsura performanței acestuia. Piciorul din inox este compatibil cu mașina de spălat vase pentru confort sporit.

Referinţă: HB866A38

Elegant, versatil și ultraeficient!

Cu Infiny Force, descoperă cel mai performant, adaptabil şi elegant mixer vertical de la Tefal.

Cu 20% mai eficient* pentru o performanţă de amestecare excepţională:

 • Tehnologia ActivFlow, exclusivă şi revoluţionară: 2 cuţite drepte şi zimţate la interior pentru amestecare perfectă 2 lame înclinate şi zimţate la exterior pentru prindere optimă
 • Ideal pentru toate tipurile de preparate: supe, compoturi, piureuri, băuturi şi chiar şi pentru cele cu ingrediente dure şi fibroase!
 • Control al vitezei de neegalat: 20 de viteze variabile

Adaptabil, posibilităţi incredibile pentru a-ţi exprima întreaga creativitate:

Un accesoriu exclusiv pentru a prepara maioneză perfectă de fiecare dată**! Datorită procesului de emulsifiere şi amestecare, vă bucuraţi de o gamă mult mai mare de preparate: sos de usturoi, sos de mentă şi coriandru, sos din fructul pasiunii şi lămâie, sos de verdeţuri, sos de anşoa...

O gamă largă de accesorii de calitate: picior din oţel inoxidabil, vas gradat de 800 ml, tocător de 500 ml cu capac, tel! Toate pot fi curăţate în deplină siguranţă în maşina de spălat vase!

Design ergonomic şi materiale elegante de înaltă calitate pe măsura performanţei sale.

* Rezultatele de amestecare constau în obţinerea unei texturi fine în comparaţie cu HB470 marca TEFAL, cu ax din oţel, 2 viteze, putere de 700 W, 2 lame.

** Maioneza standard din cartea de reţete "Mayonnaise Success"

*Rezultate perfecte date de textura fină vs mixerul HB470 de la Tefal, ax de oțel, 2 trepte de viteză, 700 W, 2 lame

Maioneza standard din cartea de rețete Mayonnaise Success

Caracteristici esenţiale
 • Accesoriu exclusiv pentru maioneză

  Noua tehnologie pentru a prepara maioneză sau sosuri delicioase acasă

 • Cu 20% mai eficient*

  4 lame brevetate din oţel inoxidabil pentru performanţă de amestecare unică şi excepţională

 • Control al vitezei de neegalat

  20 de viteze variabile pentru o experienţă de amestecare deosebită

 • Motor puternic şi rezistent

  Putere de 750/700 W, suficientă pentru toate preparatele

 • Mâner ergonomic

  Mâner Soft Touch pentru utilizare confortabilă

 • Versatil

Caracteristici
Putere 750  
Funcție Pulse    
Funcție Turbo    
Materialul piciorului Oțel inoxidabil  
Picior detașabil    
Pahar de măsurat    
Capacitatea paharului de măsurat (ml) 800  ml
Tocător    
Capacitate tocător 500  ml
Tel    
Accesoriu pentru maioneză    
Mâner ergonomic    
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Rețete incluse    
Culoare Gri închis / argintiu  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Pentru a evita împroşcarea cu alimente, introduceţi mixerul vertical până la jumătatea preparatului, apoi apăsaţi butonul de pornire. La finalul procesului de preparare, opriţi întotdeauna aparatul înainte de a scoate mixerul vertical din preparat.
Nu utilizaţi mixerul vertical într-o tigaie pe foc sau pentru a toca nuci (migdale, alune etc.), carne crudă* sau pentru a zdrobi cuburi de gheaţă* şi nu-l lăsaţi să funcţioneze în gol.
* în cazul modelelor prevăzute cu accesorii de tip „click and mix”, aceste tipuri de utilizare sunt posibile (consultaţi instrucţiunile pentru mixerul vertical).
Prima viteză este foarte utilă atunci când începeţi să amestecaţi, deoarece este o viteză redusă care vă permite să evitaţi împroşcarea cu alimente. Măriţi progresiv viteza în funcţie de preparat.
Nu, scoateţi întotdeauna aparatul din priză înainte de orice intervenţie.
Toate componentele şi accesoriile mixerului dumneavoastră vertical pot fi spălate în maşina de spălat vase, cu excepţia blocului motor şi a reductoarelor pe care le puteţi şterge cu un burete uşor umed.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Este foarte important să utilizaţi accesoriile specifice pentru maioneză furnizate odată cu aparatul (piciorul + vasul pentru maioneză) şi să respectaţi cantităţile de ingrediente, în special în ceea ce priveşte muştarul. Dacă nu utilizaţi muştar, trebuie să compensaţi lipsa acestuia cu ouă (şi anume 2 ouă în loc de 1, de obicei).
În ceea ce priveşte cantitatea de ulei, aceasta trebuie să fie cuprinsă între min. şi max. Adăugaţi foarte încet uleiul şi amestecaţi continuu.
Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei pentru ca maioneza să nu se taie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.