TEFAL Mixer de mână Prep'Mix HT462138

Mixer de mână Prep'Mix HT462138 Partenerul tău esențial în bucătărie

Proiectat special pentru a-ți ușura munca în bucătărie și a te ajuta cu orice tip de preparat, mixerul de mână Tefal Prep'Mix oferă robustețea și versatilitatea de care ai nevoie în fiecare zi. Motorul de 500 W asigură rezultate perfect atât pentru compozițiile ușoare, cât și pentru cele dense. Setul de cârlige și teluri, confecționate din inox de înaltă calitate, îți vor permite să prepari orice dorești, de la frișcă la aluaturi pufoase de pizza și nu numai.

Referinţă: HT462138

Mixerul de mână Tefal Prep'Mix: Rezistență și versatilitate

Nimic nu se compară cu gustul delicios și mirosul îmbietor al prăjiturilor făcute în casă! Mixerul de mână Tefal Prep'Mix este partenerul ideal pentru a obține cele mai delicioase deserturi, aperitive, și nu numai.

Acesta îți va permite să prepari o varietate de rețete datorită motorului puternic de 500 W, ideal atât pentru compoziții ușoare, cât și pentru cele dense.

Setul de 2 teluri din inox de înaltă calitate este perfect pentru a prepara compoziții ușoare, aerate, precum spume, frișcă, în timp ce setul de 2 cârlige din inox este adecvat pentru compozițiile dense, precum aluaturile grele.

Mixerul este prevăzut cu 5 trepte de viteză și funcția Turbo pentru rezultate perfecte, ușor de obținut, iar designul inteligent, ergonomic, cu un mâner texturat garantează o manevrare plăcută și ușoară, de fiecare dată.

Partea anterioară a mixerului este una plată, astfel că vei putea depozita aparatul în poziție verticală pentru a păstra curat blatul de bucătărie.

Componentele detașabile sunt compatibile cu mașina de spălat vase, pentru o curățare cât mai ușoară.

Caracteristici esenţiale
 • Preparate ușoare sau dense

  Noul tău partener în bucătărie îți va oferi performanțe de top pentru toate tipurile de rețete pe care dorești să le prepari, indiferent de densitatea acestora.

 • Motor puternic de 500 W

  Performanțele de top sunt la dispoziția ta datorită motorului puternic de 500 W ce garantează rezultate perfecte chiar și pentru compozițiile dense.

 • 5 trepte de viteză + funcția Turbo

  Mixerul a fost proiectat special pentru a oferi rezultate perfecte indiferent de rețetă. Alege una dintre cele 5 trepte de viteză sau în funcție de preparat, rezultatul va fi întotdeauna unul perfect.

 • 2 teluri din inox

  Mixează și bate cu ușurință compozițiile  datorită setului de 2 teluri de inox de înaltă calitate: albușuri de ou, frișcă, aluat de prăjituri, maioneză și alte preparate ușoare.

 • 2 cârlige din inox

  Setul de 2 cârlige confecționate din inox de înaltă calitate sunt ideal pentru o varietate de preparate dense precum cele de pizza, pâine, prăjituri și multe altele.

 • Produs reparabil timp de 10 ani

  Conceput pentru a fi ușor de reparat Livrare rapidă și costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 10 ani 6.500 de centre de service la nivel mondial

 • Accesoriu pentru mixare: picior pasator

  Pentru a te bucura de și mai multe opțiuni, piciorul pasator se atașează mixerului, transformându-l într-un blender vertical, ideal pentru a prepara supe, piureuri și multe alte rețete, totul cu un singur aparat!

  Paharul gradat te va ajuta sa dozezi corect cantitățile, să mixezi compoziția dorită direct în recipient, fără a o mai transfera în alt recipient. Simplu și rapid.

 • Confortabil și ușor de utilizat

  Mixerul de mână este ușor și confortabil de utilizat datorită mânerului cu suprafață texturată. Partea anterioară a mixerului dispune de o suprafață plată pentru depozitare în poziție verticală, astfel blatul de bucătărie va rămâne curat.

 • Curățare ușoară

  Accesoriile sunt compatibile cu mașina de spălate vase pentru o curățare ușoară și confort sporit în utilizare. Bucură-te de mai mult timp liber pentru cei dragi.

Caracteristici
Putere 500  W
Viteze 5  
Cârlige metalice pentru aluat    
   
Funcție Turbo    
Buton pentru demontarea accesoriilor    
Picior detașabil Oţel inoxidabil  
Pahar de măsurat    
Blender NU  
Compatibil cu mașina de spălat vase    
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii Seturile de teluri și cârlige, recipientul și piciorul pasator  
Culoare Alb  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.