TEFAL Mixer de mână Prep'Mix HT450B38

Mixer de mână Prep'Mix HT450B38 Partenerul esenția pentru gătit

Mixerul de mână Tefal Prep'Mix este un aparat compact și puternic, capabil să ofere rezultate perfecte indiferent de rețetă datorită motorului puternic de 450 W, a celor 5 trepte de viteză și funcției Turbo. Pachetul include un set de teluri și unul de cârlige pentru aluat confecționate din inox de înaltă calitate ce sunt și compatibile cu mașina de spălat vase pentru curățare ușoară.

Referinţă: HT450B38

Mixerul de mână Tefal Prep'Mix: Partenerul tău esențial

Cu ajutorul mixerului de mână Tefal Prep'Mix și a designului său compact, veri putea obține rezultate perfecte de fiecare dată.

De la frișcă aerată, albușuri de ou perfect și maioneză cremoasă la brioșe delicioase, aluaturi de pâine și pizza, mixerul oferă performanțe de top datorită motorului său puternic de 450 W.

Cele 5 trepte de viteză și  funcția Turbo sunte ideale pentru a prepara o varietate de rețete, în timp ce setul de teluri și cârlige pentru aluat, confecționate din inox de înaltă calitate, oferă o mixare ușoară și fără efort.

Mânerul ergonomic, texturat pentru o priză confortabilă, și suprafața dedicată depozitării pe verticală oferă confort sporit în utilizare, iar blatul de bucătărie va rămâne mereu curat.

Accesoriile sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru curățare ușoară și rapidă.

Caracteristici esenţiale
 • Design versatil

  De la albușuri de ou aerate la aluaturi de pizza, mixerul de mână Tefal Prep'Mix este partenerul ideal pentru orice tip de preparat.

 • Motor puternic

  Mixerul dispune de un motor puternic de 450 de W ce oferă rezultate perfecte fără efort, inclusiv pentru aluaturile grele.

 • 5 trepte de viteză

  Mixerul dispune de 5 trepte de viteză și Funcția Turbo ce-ți vor permite să prepari o varietate de rețete delicioase.

 • Set de 2 teluri

  Acestea sunt confecționate din inox de înaltă calitate și sunt ideale pentru preparatele ușoare de la albușuri de ou aerate șa aluaturi delicioase și maioneză cremoasă.

 • Set de 2 cârlige

  Acestea sunt confecționate din inox de înaltă calitate și sunt ideale pentru preparatele grele precum aluaturi de pizza, pâine și multe altele.

 • Produs reparabil timp de 10 ani

   • Conceput pentru a fi reparat ușor;

   • Livrare rapidă la costuri mici a pieselor de schimb și un cost redus al transportului, timp de 10 ani;

   • 6500 centre de reparaţii la nivel mondial.

 • Confort în utilizare

  Mânerul ergonomic texturat oferă o utilizare confortabilă, în timp ce partea anterioară a mixerului poate fi utilizate drept sprijin pe verticală, păstrându-ți astfel blatul curat.

 • Ușor de curățat

  Accesoriile sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.

Caracteristici
Putere 450  W
Viteze 5  
Metal  
Cârlige metalice pentru aluat    
   
Funcție Turbo    
Buton pentru demontarea accesoriilor    
Picior detașabil NU  
Capacitate bol Nu  L
Blender NU  
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii Telurile și cârligele  
Culoare Alb & gri  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.