TEFAL Plită electrică EveryDay Slim IH210801

Plită electrică EveryDay Slim IH210801 Design elegant pentru sesiuni de gătit ușoare

Plita electrică portabilă Tefal EveryDay Slim dispune de un design de mici dimensiuni pentru ca tu să economisești spațiu în bucătăria ta. Aceasta este ideală pentru a găti cu ușurință folosing vasele tale compatibile cu plitele cu inducție, plita fiind ușor de utilizat și oferă un design subțire și elegant. EveryDay oferă 6 moduri predefinite și o funcție pentru ajustare manuală prin intermediul interfeței ușor de utilizat pentru rezultate perfecte, fără efort.

Referinţă: IH210801

Plita electrică Tefal EveryDay Slim: Design elegant pentru sesiuni de gătit ușoare

Plita electrică portabilă Tefal EveryDay Slim este proiectată special pentru a ocupa un spațiu cât mai mic fără a face compromisuri când vine vorba de performanțe ce fac gătitul mai ușor în fiecare zi.

Descoperă o varietate de opțiuni datorită celor 6 moduri predefinite (temperatură joasă, fierbere la temperatură mică, fierbere la temperatură mare, Boost, gătit înăbușit și prăjire) și a funcției de ajustare manuală pentru precizie maximă.

Interfața ușor de utilizat și ecranul digital oferă o utilizare fără efort a plitei.

Designul ultra subțire de numai 45 mm îți va permite să gătești oriunde, oricând în deplină siguranță.

Plita electrică Tefal EveryDay Slim oferă sesiuni de gătit ușoare și eficiente în fiecare zi datorită caracteristicilor avansate precum: materiale durabile și ușor de curățat, oprire automată, cronometru și multe altele.

Caracteristici esenţiale
 • Moduri de gătire ușor de utilizat în fiecare zi

  Bucură-te de sesiuni de gătit cu cele 6 moduri predefinite (temperatură joasă, fierbere la temperatură mică, fierbere la temperatură mare, Boost, gătit înăbușit și prăjire) sau ajustarea manuală pentru control absolut.

 • Design subțire pentru un spațiu utilizat cât mai mic

  Proiectată pentru confort și ușurință în utilizare, această plită portabilă te va ajuta să economisești spațiu în bucătăria ta și totodată îți va ușura viața în bucătărie.

 • Sesiuni de gătit fără efort

  Inducția este cea mai simplă modalitate de a găti ușor și în siguranță. Plita Tefal EveryDay dispune de funcția de detectare automată vaselor de bucătărie pe suprafața de gătire precum și de tehnologia avansată ce permite obținerea de rezultate rapide prin transferul direct de căldură.

 • Interfață ușor de utilizat

  Interfața ușor de utilizat beneficiază de un ecran clar și ușor de citit pentru o experiență ce garantează rezultate perfecte cu ușurință.

 • Suprafață durabilă și ușor de curățat

  Descoperă un produs rezistent, cu o suprafață de gătire ușor de curățat pentru confort zilnic. De asemenea, plita este confecționată din materiale de înaltă calitate pentru o performanță de lungă durată.

 • Funcții inteligente pentru sesiuni de gătit zilnice

  7 nivele de putere (de la 300 W la 2100 W) ce-ți oferă o varietate de opțiuni, cu un cronometru de până la 180 de minute cu incrementare de 1 minut, funcție de întrerupere și continuare a procesului de gătire, oprire automată și temperatură ajustabilă de până la 240 °C.

Caracteristici
Putere 2100  
Culoare Negru  
Număr de programe de gătit 6  
Ecran digital    
Cronometru    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.