TEFAL Oală sub presiune electrică multifuncțională Turbo Cuisine, 10 programe, mod Manual CY754830

Oală sub presiune electrică multifuncțională Turbo Cuisine, 10 programe, mod Manual CY754830 Mai gustos, mai ușor și mai rapid

Oala sub presiune electrică multifuncțională Tefal Turbo Cuisine este partenerul ideal pentru a obține rețete delicioase mai ușor ca niciodată. Prepară mese copioase pentru întreaga familie datorită programelor automate, de la aperitive la desert, și a modului de gătire sub presiune ce garantează rezultate perfecte cu până la de 3x mai rapide. Tehnologia exclusivă Tefal Spherical Bowl garantează rezultate fragede și suculente, toate acestea disponibile prin intermediul panoului de control intuitiv și ușor de utilizat, cu un singur buton.

Referinţă: CY754830

Oală sub presiune electrică multifuncțională Tefal Turbo Cuisine: Gătire rapidă și ușoară

Savurează toate rețetele tale favorite preparate rapid cu Oala sub presiune electrică multifuncțională Tefal Turbo Cuisine ce garantează rezultate delicioase cu până la de 3x mai rapid*.

Tehnologia exclusivă Tefal Spherical Bowl oferă o suprafață mare încălzită, cu o difuzie optimă a căldurii, rezultatul fiind preparate fragede li suculente în fiecare zi pentru o experiență unică de gătire.

Prepară rețetele tale favorite pentru întreaga familie, de la aperitive la desert, toate acestea într-un singur aparat ce oferă: gătire la aburi, gătire sub presiune, supe și multe altele disponibile la o simplă apăsare de buton.

Alege unul dintre cele 10 programe automate + modul Manual și descoperă cât este de ușor să gătești o varietate de rețete cu un singur aparat.

Capacitate maxima 4.8 L

Capacitate utila 3.2 L

*Cu până la de 3x mai rapid comparativ cu un vas de gătit tradițional folosind plita pe gaz sau electrică

Caracteristici esenţiale
 • Rezultate delicioase, fragede și suculente

  Tehnologia exclusivă Tefal Spherical Bowl oferă o suprafață mare de gătire cu o difuzie optimă a căldurii pentru rezultate perfecte.

 • Interfață intuitivă

  Panoul de control cu un singur buton te va ajuta să selectezi programul de gătire, să ajustezi temperatura și timpul de gătire sau să programezi pornirea automată.

 • Gătire mai cu până la de 3x mai rapidă

  Obține rezultate rapide datorită tehnologiei High Speed Pressure Cooking.

  (gătire cu până la de 3x mai rapidă comparativ cu un vas de gătit tradițional folosind plita cu gaz sau electrică)

 • Versatilitate

  Prepară orice rețetă, de la aperitive la desert, datorită celor 10 programe automate: tocană, supă, înăbușit, coacere, sous-vide și gătire lentă, terci, iaurt, reîncălzire, modul Chef.

 • Fără monitorizare

  Gătirea este complet automată, nu este nevoie să monitorizezi procesul.

 • Pornire automată

  Poți programa începerea sesiunii de gătire cu până la 12 ore în avans.

 • Păstrare la cald

  Păstrează la cald preparatul până la 24 de ore.

 • Ușor de curățat

  Bolul dispune de un înveliș antiaderent rezistent în timp și ușor de curățat.

 • Accesorii compatibile cu mașina de spălat vase

  Coșul pentru gătire la aburi, recipientul de dozare, lingura pentru orez și polonicul sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.

 • Siguranță sporită

  Aparatul dispune de un sistem de 12 puncte sigure, inclusiv un sistem pentru eliberarea presiunii, fără contact cu aburul fierbinte, fără risc de accidentări.

Caracteristici
Putere 915-1090  W
Rețete pre-programate Da  
Programe de gătit 10  
Accesorii Steam basket, measuring cup  
Accesorii suplimentare incluse Polonic, spatulă  
Broșură de rețete    
Compatibil cu mașina de spălat vase - detalii Accesorii compatibile cu mașina de spălat vase  
Tehnologie Standard  
Panou de comandă Rotary selector  
Gătit sub presiune    
Programe de gătit 1 Pressure cook, steam, brown, simmer, slow cook, reheat  
Funcție de menținere la cald    
Temperatură reglabilă    
Pornire programabilă    
Setare Reţeta bucătarului    
Vas sferic    
Grosimea vasului 1.6  mm
Straturi de material al vasului n.a  
Învelișul interior al vasului Antiaderent  
Vas detașabil    
Cronometru    
Capacitatea vasului (l) 5  L
Dispozitiv de siguranță contra supra-presiunii    
Culoare Negru  
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Aplicația nu mai este compatibilă cu versiunea de Android 4.4.4 și versiunile anterioare, din cauza securității îmbunătățite a datelor.

În măsura posibilului, îți recomandăm să îți actualizezi dispozitivul la o versiune de Android mai nouă sau să utilizezi un alt dispozitiv compatibil.

Actualizările îți vor permite nu doar să te bucuri de o experiență mai bogată, cu caracteristici noi și compatibilitate cu cele mai recente tehnologii, ci te vor proteja, de asemenea, împotriva posibilelor vulnerabilități de securitate care au fost eliminate în cele mai recente versiuni.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.