TEFAL Cântar Essential PP1330V0

Cântar Essential PP1330V0 Simplitatea, împreună cu ușurința în utilizare, într-un design atractiv

Cântarul Tefal Essential combină perfect confortul în utilizare și simplitatea într-un design compact ce-ți va ușura procesul de monitorizare a greutății corporale. Designul subțire al sticlei securizate oferă confort sporit și eficiență. Ecranul digital este ușor de citit, cântarul suportând o capacitate de până la 150 de kg și beneficiază de funcția de Pornire/Oprire Automată.

Referinţă: PP1330V0

Cântarul Tefal Essential: Simplitate și confort

Cântarul de baie Tefal Essential dispune de un ecran LCD ușor de citit, astfel că monitorizarea greutății corporale nu a fost niciodată mai simplă!

Acesta poate suporta o greutate de până la 150 de kg, cu gradații precise la fiecare 100 g, iar designul subțire permite o depozitare ușoară pentru atunci când nu este utilizat.

Funcția de Pornire/Oprire oferă o utilizare ușoară - tot ceea ce trebuie să faci este să pășești pe platforma de sticlă, iar cântarul va porni.

Această platformă este ușor de curățat și oferă o igienă îmbunătățită. Cântarul vine la pachet cu baterii, astfel că îl vei putea folosi imediat.

Caracteristici esenţiale
 • Confort sporit în utilizare

  Cu un ecran mare, ușor de citit și o platformă de sticlă de mari dimensiuni (28 x 28 cm), cântarul de baie Tefal Essential oferă un nivel ridicat de confort și utilizare ușoară.

 • Capacitate mare

  Cântarul poate suporta o greutate de până la 150 kg, cu gradații precise la fiecare 100 g.

 • Design subțire

  Cântarul măsoară numai 22 mm înălțime, ideală pentru o depozitare ușoară atunci când nu este utilizat.

 • Funcții inteligente

  Este ușor să-ți monitorizezi greutatea corporală datorită funcțiilor inteligente: doar pășește pe cântar, iar acesta va porni automat.
  Confort sporit datorită diferitelor unități de măsură: kg, st, lbs.
  Cântarul se va opri automat după 5 secunde de inactivitate.

 • Igienă

  Platforma din sticlă securizată (28 x 28 cm) este ușor de curățat și oferă o igienă îmbunătățită.

 • Gata de utilizare

  Cântarul vine la pachet cu 2 baterii LR03 AAA, astfel că îl vei putea folosi imediat.

Caracteristici
SPECIFICAȚII TEHNICE
Capacitate 150  kg
Gradație 100  g
Platformă Sticlă tratată termic  
Culoare Gri  
Tip baterie AAA  
Baterii incluse    
Instrucţiuni şi manuale de utilizare
Întrebări frecvente
Este important să vă cântăriţi întotdeauna la aceeaşi oră a zilei. Frecvenţa ideală este de o dată pe săptămână.
Această funcţie permite o afişare imediată a greutăţii. Nu este necesar să aşteptaţi să fie afişat „0” – calcularea greutăţii începe imediat.
Majoritatea modelelor recente de cântare de baie sunt prevăzute cu un buton în zona în care se află bateria; în caz contrar, consultaţi manualul de utilizare.
Pentru a fi pe deplin satisfăcuţi de acest aparat, măsurarea şi cântărirea trebuie să se efectueze întotdeauna în aceleaşi condiţii:
— cântăriţi-vă întotdeauna în picioarele goale. Picioarele trebuie să fie uscate şi poziţionate în mod corespunzător pe electrozi. Ţineţi cont de faptul că dacă picioarele dumneavoastră au pielea îngroşată, măsurătoarea poate fi viciată;
— de preferat o dată pe săptămână, dimineaţa;
— la 1/4 de oră după ce v-aţi trezit astfel încât apa din corpul dumneavoastră să fie distribuită în membrele inferioare.
Este, de asemenea, important să vă asiguraţi că nu există niciun contact între picioare (coapse, genunchi, gambe) sau între tălpi. Dacă este necesar, aşezaţi o coală de hârtie între picioare.
Depinde de tipul de cântar pe care îl utilizaţi:
— cântar de diagnostic: măsurarea va fi viciată;
— alt cântar de baie: nicio influenţă asupra măsurătorii.
Menține întotdeauna cântarul în poziție orizontală și nu așeza obiecte pe el.
Dacă nu vei utiliza cântarul o perioadă mai îndelungată, scoate-i bateriile.

Dacă vei depozita cântarul în poziție verticală cu unul sau mai multe picioare în aer sau dacă ai lăsat obiecte pe cântar, prima măsurare va fi incorectă.
Vei vedea un mesaj „ERR” și vei auzi un semnal sonor lung la sfârșitul operației de cântărire. Va trebui să te cântărești din nou.
Datorită caracteristicii sale de bio-impedanță, recomandăm consultarea medicului pentru a determina dacă, pe durata sarcinii, poți utiliza cântarul Body partner în condiții de siguranță. Totuși, dacă îl utilizezi, reține: calculul masei de grăsime corporală va fi incorect. De aceea, te sfătuim ca în timpul sarcinii să îl ignori.
Vă recomandăm să utilizaţi întotdeauna baterii alcaline noi (baterii LR03) şi să nu utilizaţi niciodată baterii saline (baterii R03) sau baterii reîncărcabile (HR03).
Când schimbaţi bateriile, înlocuiţi întotdeauna toate bateriile cu baterii alcaline noi.
Această recomandare nu se aplică în cazul cântarelor prevăzute cu baterii rotunde R2032 sau baterii cu litiu.
Poți curăța cântarul cu o lavetă uscată fără scame, ușor umezită în apă.
Nu utiliza bureți metalici sau prafuri de curățat. Nu scufunda niciodată dispozitivul în apă.
Este normal ca mesajul „8888” sa fie afişat în momentul introducerii bateriilor. Produsul este în faza de iniţializare. Aşezaţi-l pe o suprafaţă plană şi aşteptaţi ca mesajul să dispară. Dacă mişcaţi aparatul sau dacă vă urcaţi pe acesta în timp ce este afişat mesajul „8888”, veţi reporni faza de iniţializare. Iniţializarea poate dura între 5 şi 30 de secunde.
Cântarul a detectat o anomalie în timpul cântăririi şi se recalibrează. Va trebui să coborâţi de pe cântar şi să aşteptaţi să fie afişat mesajul „0.0” înainte de a vă reurca pe acesta.
Tastatura virtuală este activată numai după finalizarea cântării.
Trebuie respectate următoarele reguli:
— coborâţi de pe produs după finalizarea cântăririi;
— produsul trebuie să rămână pe sol atunci când apăsaţi pe tastatură;
— apăsaţi pe taste doar cu un singur deget;
— utilizaţi doar degetul pentru a apăsa pe taste (nu obiecte).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Da, un cântar de diagnostic măsoară masa musculară şi, scăzându-o din masa corporală totală, calculează grăsimea corporală totală indiferent de localizarea acesteia.
Da, greutatea hainelor se adaugă la masa de grăsime.
În urma calibrării în fabrică a cântarelor de baie, este posibil să fi apărut anumite variaţii de la un cântar la altul. Ar putea apărea unele diferenţe rezultate din aceste variaţii dacă vă comparaţi greutatea măsurată pe două cântare de baie diferite.
Nu ar trebui să utilizați cântarele inteligente dacă aveți un pacemaker sau orice alt dispozitiv medical. Cântarele inteligente transmit un mic semnal electric prin corpul dumneavoastră pentru a vă măsura masa de grăsime corporală, semnal care poate deteriora un pacemaker sau poate interfera cu acesta (sau cu orice alt dispozitiv medical).
Esențială pentru funcționarea corectă a corpului dumneavoastră, măsurarea ei vă permite să fiți alertați în cazul unei hidratări prea scăzute.
Compusă din apa corpului, organe, oase și mușchi, rolul său nu este neglijabil în ceea ce privește consumul zilnic de energie.
Esențială pentru corpul dumneavoastră, este o rezervă de energie care trebuie monitorizată.
IMC este un indice internațional, definit de OMS în 1997.
IMC indică nivelul greutății corporale și, astfel, riscul de a fi supraponderal. Se măsoară astfel:


IMC este un indice global și nu este foarte personalizat. Nu determină valoarea masei de grăsime sau a masei musculare.
Cântarele noastre utilizează impedanța bioelectrică, cunoscută și sub denumirea de bioimpedanță.

În corp este trimis un curent sinusoidal de intensitate scăzută, care traversează cu ușurință țesuturile bogate în apă (masa musculară: mușchi, piele etc.) și întâmpină mai multă rezistență la nivelul țesuturilor sărace în apă (masa de grăsime).


Rezistența astfel obținută, împreună cu ecuații ce țin cont de profilul tău, ne permit calcularea masei tale musculare.

Masa de grăsime se obține scăzând masa musculară din greutatea totală.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.